S-au grabit Promovarea Biciclete Electrice de Frână Senzor / Cablu Întrerupător Pentru biciclete electrice cu motor kit

75.66lei 81.36lei

Taie de pe comutatorul de alimentare pentru Cablu de Frână. Lista De Ambalare: 1.Cablu frana senzor ( Cablu lungime:1800mm ) \ Iei periodice maneta de frână de exemplu:

Despre Noi:

Noi credem că bicicleta este pentru toată lumea, nu doar în formă și tineri.Dacă de echitatie o bicicleta de munte printr-un drum forestier,alpinism dealuri pe o bicicletă cruce, țipând în jos pe dealuri, pe un drum cu bicicleta sau trăgând de copii în jurul valorii de pe o etichetă, împreună, câteva lucruri bate distracție și bucurie de ciclism.Este de remarcat faptul că, odată cu contribuția de energie electrică,acum nu există nici un motiv pentru tine de a pierde.Asta e ceea ce ne-am dedicat și de ce am început nostru magazin online care se concentrează pe biciclete electrice de serie ,cum ar fi biciclete electrice kituri de conversie, munte și oraș biciclete electrice, grăsime anvelope biciclete electrice și relativă piese pentru biciclete electrice.Toate produsele pe care le produc reflecta interesele noastre și profesionalism.Indiferent dacă sunteți în căutarea pentru e-cicluri pentru communiting,touring sau aleatoare,noi va putem ajuta cu cea mai bună alegere!

Sfaturi utile: • Garanție Un an garanție.În termen de 15 zile de bază(pe datele de livrare):Vom acoperi dus-intors transport poștale. 15 zile la un an:Vom acoperi taxele poștale de returnare. • Ambalare&Livrare 5 Strat Dublu Perete de Carton,și DHL,FEDEX,TNT,EMS pentru transport alegere. • Politica de returnare va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea de articole și acesta este doar un motiv de produs în sine ca defecte,daune,ceva care este vina vânzătorului,cumpărătorul este de preferințele personale sau incapacitatea de a utiliza.


  • Model: Cablu frana senzor
  • Tip: Taie Puterea De Frână
  • Lungime Cablu: 1800mm
  • Nume De Brand: OLOEY

Etichete: disc de frână, cablu motor electric, motor pas cablu, display scuter, biciclete de frână senzor, bafang cablu, biciclete de frână kit, greenergy electric magazin de biciclete, frână de bicicletă senzor, bafang de frână.

Ați putea dori, de asemenea