50g-1000g roșie de înaltă calitate rădăcină de ginseng timp de 10 ani, pentru a îmbunătăți imunitatea, anti-oboseala, anti-imbatranire,transport gratuit

66.59lei 73.18lei

50g-1000g roșie de înaltă calitate rădăcină de ginseng timp de 10 ani, pentru a îmbunătăți imunitatea, anti-oboseala, anti-imbatranire,transport gratuit Cu efect de ginseng roșu 1 are beneficii de sănătate de ginseng roșu de sănătate, sânge, efect calmant 2 ginseng roșu poate reglementa sistemul nervos, cardiovascular și sistemul endocrin, de a promova metabolismul organismului 3 ginseng roșu poate îmbunătăți creierului, activitatea fizică și de a spori functia imunitara anti-stres, anti-oboseală, anti-imbatranire, anti-cancer, rezistenta la radiatii, Yixin Fumai, sedativ saliva, Bufei jianpi 4, ginseng rosu poate fi folosit pentru eliminarea slabă, dificultăți de respirație, respirație spontană a membrelor Ling, epuizare mentală, mananca mai putin vărsături și diaree, tuse, respirație șuierătoare sau deficit pentru Tianjin pierdere, insomnie, palpitații uitare sete, urinare frecventă, impotenta, tot sângele fluid corp deficit de boală 5 ginseng roșu la hipertensiune arterială și ateroscleroza, boli de ficat, diabet, anemie, cancer și boli geriatrice sunt eficiente 6 impotenta, spermatorrhea urinare frecventăși enurezis diabet zaharat 7 splină și rinichi deficit, Yang Zhen slăbiciune, lipsa de gaz, cu temperatură scăzută spontan exploziile de pe Cum să mănânce ginseng Rosu: 1, tocană:ginseng Roșu trebuie să fie comestibile, atunci când au de multe ori un gust amar, dacă ginseng și carne slabă, de pui, de pește fierte tocană, poate elimina amărăciune, tonic. 2, ceai:ginseng roșu pentru a fi plasat într-un castron sau o cană cu apă clocotită, o etanșare cover5 minute după ce a luat. 3, congee:mic Dejun terci pus un pic de ginseng roșu poate fi tonic. 4, mesteca:ginseng Rosu trebuie să conțină în gură și mesteca, și răcoritoare, rece și delicios, este cel mai simplu și luând metodă. 5, mill:Ginseng pentru frezare, fiecare înghiți, doza ca personal fizicul și să decidă, în general, fiecare time1-1.5 G.Atenția este pură, non-poluante.Coreea de nord aproape de originea sa, prin Urmare, este foarte înaltă calitate, Chiar și în China, care este, de asemenea, un valoros medicamente tradiționale și produse de sănătate de Stocare stocate într-un loc uscat și nu soare direct Cel mai bagati la frigider.


  • Setați Tipul: No
  • Tip: Coșuri Suspendate
  • Finisare: --
  • Numărul De Model: hsx
  • Material: ---

Etichete: ginseng rosu, ginseng, ginseng panax, rădăcină de ginseng, ginseng proaspăt, ginseng coreean, rattan coș de iută, cos ratan, coș de jucării, coș de paie.

Jintana Tang
2021-01-28
5/5
OK.
Naysoe222
2020-12-21
3/5
The roots are thin compared to the picture, the impression that from all the large roots cut the side, tied and sent. Deception.

Ați putea dori, de asemenea