Noi trimble Cablu de Alimentare pentru Trimble R8 R7 4700 etc GPS sârmă pentru a Aligator clipuri

149.98lei 170.45lei

Descriere

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate De Brand NOU Trimble Cablu de Alimentare P/N: 46125-20 Potrivit pentru utilizarea cu cele mai multe receptoare Trimble etc; Pentru R6,R7,R8,5700,5800,4700,4800,SPS etc.; Cablul de lucru cu Trimble 7 pini conectori ca aceste model:R6,R7,R8,5700,5800,4700,4800,SPS etc. Culoare:Negru Pachetul include: 1buc x New46125-20 Cablu de Alimentare

Plata

Vom accepta numai PayPal.Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil după cumpărare (nu mai târziu de 7 zile după licitație end).Pentru mai multe elemente de cumpărare, vă rugăm să completați verificare numai după ce au câștigat toate elementele.Pentru confortul dvs., reduceri de transport vor fi aplicate automat la finalizarea comenzii.

Politica De Transport Maritim

1.Ne va livra la EBAY ADRESA în termen de 48 de ore de la primirea plata compensate.Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. 2.Produs(e) va fi transportat la cumpărător, Ebay a verificat adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din ebay corespunde adresa de pe care doriți să livreze. 3.Transport necesită aproximativ 8 la 18 zile lucrătoare,dar, uneori, duce la 25-30 de zile de zonă de la distanță.Care este depinde de mărfuri în diferite țări. 4.De transport și taxa de manipulare includ discuții, ambalare, depozitare și costurile de distribuție. 5.Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozit, atunci când face o comanda de peste hotare.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse 6.Rețineți: Noi nu livra elementul Locale , Nigeria, Italia, Africa și o insulă de la distanță țări.

Politica De Returnare

1.Orice problema cu produsul, sau nu este mulțumit cu acest produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ați primit elementul.Rambursare disponibil numai în termen de 14 zile, după 14 zile, doar reparații. 2.Nu suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz.Cumpărătorul este responsabil să plătească taxă de retur.Dacă elementul este defect, acesta poate fi schimbat, pur și simplu returnați-l în termen de 2 săptămâni de la sosire, pentru o rambursare completă, mai puțin toate taxele de transport si manipulare.Produsele trebuie returnate cu toate accesoriile si ambalajele originale.În caz contrar, de înlocuire nu va fi făcut.Pentru toate returna produsele, clienții TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa. 3.Taxă de retur este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeala noastră.Și toate NON-vânzător greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă.Cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul

1.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problema pentru tine. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. 3.Prima noastră misiune este să vă asigurați că sunteți mulțumit cu fiecare tranzacție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice litigiului.Atunci când vă confruntați cu orice problemă în tranzacție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Ebay Centru de Mesaje, va vom raspunde în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Timp De Lucru

1. Timp de lucru: de luni până sâmbătă, nu includ duminică sau de sărbătorile legale. 2.Dacă aveți orice probleme, suntem dispuși să vă ajute.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a părăsi orice feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile în termen de 24 de ore în zilele de lucru.


  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

Etichete: homtom s99, joc leptop, rtk gps gnss, trimble tsc2, antena gps trimble, stația totală instrument, statie totala profesionala, cablu trimble, trimble 5800, sticlă vivo y81.

Lovesongbabyyeah
2020-10-27
5/5
He looked good quality Remains to test

Ați putea dori, de asemenea