Regim economic de uz Casnic Mini de Economisire a energiei de Economisire a energiei Dispozitiv de Echilibru Sursa De Curent Stabilizeaza Tensiunea de Alimentare VJ-Dro

36.29lei 51.83lei

Regim economic de uz Casnic Mini de Economisire a energiei de Economisire a energiei Dispozitiv de Echilibru Sursa De Curent Stabilizeaza Tensiunea de Alimentare VJ-Dro Descriere:

Descriere:

Fă-ți facturile electrice continuă să crească lună după lună, an după an?ACEST UIMITOR DISPOZITIV POATE REDUCE FACTURA LA CURENT PE JUMĂTATE!

O familie mare poate consuma cu ușurință o mulțime de energie în fiecare lună.Factura de energie electrică poate fi extrem de mare în trecut.Dar Acum, să plătească între 40 și 60% mai puțin în fiecare lună!

Caracteristici:

1. Ușor de utilizat.Simplu pentru a conecta

2. Echilibrul sursa de curent.Stabilizeaza tensiunea de alimentare.Previne electrică supraîncălzire.Prelungește durata de viață a aparatelor electrice

3. Îmbunătățește eficiența de aparate și de a proteja dispozitive

4. Acest Smart Box Electrice Este În Mod Constant Îmbunătățirea Puterea Ta Stream Prin Captarea Și Îndreptare Curent De Altfel A Pierdut Energia.In Acest Fel, Consumul De Energie Electrică Va Fi Mai Mic.

5. Energia Salva va economisi consumul de energie cu 50%!

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Cazul în care casa ta este mai mare decât 2000 mp vă recomandăm să utilizați o unitate suplimentară pentru fiecare 1000sqft.

Caietul de sarcini:

Temperatura de lucru: -60-75 grc

Frecvența nominală: 50Hz-60Hz

Eficiente de încărcare: 15.000 de W sau 18.000 de

Dimensiune produs: 7*11.5*6.5 cm

Cum Funcționează?

1.Pur și simplu, acesta este un dispozitiv pe care îl introduceți în priză mai aproape de cutia cu siguranțe.Asta este tot ce ai nevoie pentru a face, odată conectat LED-ul verde indică faptul că este alimentat și de lucru.Am observat cu teste suplimentare, că, dacă casa ta este mare, este benefic pentru locul 1 unitate aproape de cutia de siguranțe și un alt fel de departe de ea ca posibil.A fost la fel de simplu ca asta.

2.Aparate trage întotdeauna mai multă putere decât au nevoie pentru a rula din cauza ineficienței și a zgomotului pe sine wave.Smart Electric Cutie reduce acest zgomot acestora scade cantitatea de energie electrică pierdut.Asta nu schimba ceea ce contorul citește sau fura un plus de putere de oriunde, se folosește doar energia mai eficient pentru acestea au nevoie de mai puțin de ea.

Pachetul Include:

1 x power saver


  • Tensiune: 110V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: FDA
  • Numărul De Model: 151561

Etichete: anioni de economisire a energiei, placa echilibru, conector de alimentare, electric saver, de alimentare cu apă, safari power saver, power save, 4 20ma, caz vivo z5x, 30v 5a sursa de alimentare dc.

Gamemasterx
2021-02-11
3/5
no

Ați putea dori, de asemenea