Dropshipping 2/3Pcs 6-În-1 Multi-Funcție poftă de mâncare Deschizator de Sticle, Toate Într-Un Borcan de Prindere Poate Vin Bere Capac Twist Off Borcan de Deschidere Gheare

42.06lei 70.13lei

RM17744605850538853

Pachetul include:

2/3Pcs * Multifuncțional Borcan Deschizator

Caietul de sarcini:

Material: Oțel Inoxidabil + PP +(TPRhandle)

Dimensiuni: 14.5*6*2.2 cm / 5.7" X 2.4" X 1"

Greutate: 115g/ 4 oz

Culoare:Rosu,Gri

Despre Produs:

1.6 în 1 Multi Deschizator de poate deschide șase diferite tipuri de garnituri/capace: saci, de siguranță sigilii, trageți de tab-uri, capace de sticla, blaturi sticla, capace de borcan

2.Un bun ajutor pentru taxe de uz casnic, un cadou bun pentru mama ta/ soția, să-i rezolva cu ușurință cele mai trainice sticle și borcane.

3.Ușor de mâner mare pentru copii, persoanele în vârstă și persoanelor care sufera de artrita.Face ca deschiderea unui capac o briza.

4.Pot deschide capacele fără a răni pe mâini sau de a folosi prea mult puterea.Creșterea eficienței și confortabil de utilitate face perfect pentru cei cu leziuni de mână sau artrita.

5.Nu doar pentru acasă,puteți lua de-a lungul pentru picnicuri, camping si calatorii.Alunecă frumos in sertar tacamuri atunci când nu este în uz-această cauciuc borcan de deschidere, nu va lua prea mult spațiu, jar deschizator de silicon captuseala este ușor de curățat.

Cum să Utilizați:

1. Ecartament dimensiunea corectă cerc de prindere pe capac borcan de mărime;

2. Loc capacul și strângeți;

3. Rândul său, și poftă de mâncare de rupere de sigiliu fabrica și pop capacul

Recomandat de utilizare: toate tipurile de sticle, poate pac, borcane, vin, bere și așa mai departe, în bucătărie sau în vacanță/călătorie.

RM17744605850538855


  • Picătură de transport maritim: Da
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Pachetul Include: 2/3Pcs Borcan Deschizator
  • Origine: NC(de Origine)
  • Macaralele: 6 în 1 Multi-Funcție poftă de mâncare Deschizator de Sticle
  • Numărul De Model: F0780
  • Macaralele De Tip: Sticla Openers
  • Marca: EAAGD
  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil

Etichete: 6 1 multi deschizator, sticla twist, mai multe de la distanță, lipiciul de pe, cuțit bine, bun deschizător de conserve, manual smt, flori set de cuțit, deschide o sticlă de vin, coravin deschizator de vin.

Ați putea dori, de asemenea