LISFG Europa Versiunea Originală Deblocat Pentru Samsung Galaxy Note 4 mini-G850F/G850M Placa de baza Placa de baza,Pentru G850F/G850M Placa

65.09lei

Bine ati venit la magazinul nostru,va rugam sa citiți cu atenție produsele de mai jos detalii atunci când plasați o comandă,multumesc mult!!!

1.Placa de baza este compatibila pentru Samsung Galaxy Note 4 mini-G850F/M.

2. Am sugerat trimite la magazin profesionist pentru a instala placa de baza,nu suntem responsabili sau incorecte asambla.

3. Placa de baza este 100% Original și plin de lucru, va fi testat înainte de nava.

Afișare Produs :

Atenție : Această placă de bază nu este nouă, în cazul în care cumpărătorul actualizări sau upgrade-ul sistemului, ceea ce duce la placa de baza nu merge, nu ne vom asuma responsabilitatea!Te rog cumpărătorii înțeleg!dacă aveți orice întrebări,pls contactati-ne în primul rând ,mulțumesc!

Plata:

1.Acceptăm plăți prin intermediul Freemindtherapy.ro ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii transmise.

3.Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transporturile:

1. În prezent nava în întreaga lume countried.Cu excepția APO/FPO folosind terță parte de încredere servicii de curierat.

Cât timp este nevoie pentru mine să reveive ordine?

Timpul necesar pentru a primi comanda depinde de 2 factori:metoda de livrare ai alege și pentru îndeplinirea perioadă.Vă rugăm să rețineți că vom face tot posibilul să vă asigurați că ați primit comanda în timp util.Mai jos sunt estimate intervale de timp.

2.Metoda de livrare

De mai jos ne sunt parteneri companii de logistică și timpul estimat de cadre.Timp de tranzit variază în funcție de unde vă aflați.

Metoda De Livrare

Estimare Timp

DHL

3~7 zile

FEDEX

3~7 zile

UP

3~7 zile

EMS

8~12 zile

Supersaver (sub 2 kg), China post

20~30 de zile

Supersaver (sub 2 kg), HK post

20~30 de zile

Despre garantie:

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.

2.Dacă produsul primit nu corespunde descrierii.Vă rugăm să ne informeze și să ne trimită înapoi în termen de 3 zile pentru rambursare.Va vom returna în termen de o săptămână de la primirea de returnare a bunurilor.

3. Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală (Cu garanție autocolant,tv LCD cu ecran protector,originale de ambalare).Credem cu tărie advide clientul nostru pentru a testa produsele înainte de instalare .O întoarcere va fi valabilă și o rambursare procesate, DUPĂ ce am primit articolul.

Vă rugăm să rețineți că aparatele de mai jos, elementele sunt, nu poate fi restituit:

1).Obiecte Folosite

2).Elemente fara eticheta sau ambalajul original

3).Elementele care nu sunt trimise de noi

Notă:Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa,vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea.

Alte politici:

Toate transporturile fiind trimise la și de la o țară sau regiune trebuie să treacă prin vamă în primul rând.Clientul este responsabil pentru toate taxele vamale și taxe de import,inclusiv (dar nu limitied a )să cunoască legile de import și de-a face cu taxele,tarifele,și element de convulsii.Client taxele și impozitele variază în fiecare țară.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Dar ne va ajuta să urmăriți pachetul până când veți obține.

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele Feedback-ul Pozitiv ,vom fi foarte recunoscător pentru sprijinul dumneavoastră.

2.Dacă ești nemulțumit,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ în primul rând și nu ezitați să se plângă la noi despre întrebările dvs. sau trimite-ne prin e-mail, va Vom raspunde în termen de 1 zi lucrătoare și încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta după ce a primit un e-mail.


  • Locul Original: Shenzhen Guangdong China(continentală)
  • Calitate: 100% Original și Deblocat
  • Tip: Interne
  • Model Compatibil: Pentru Samsung Galaxy Nota 4 mini-G850F/G850M
  • Compatibil Marca: Samsung
  • Nume De Brand: LISFG
  • Numărul De Model: Pentru Samsung Galaxy Nota 4 mini-G850F/G850M
  • Produs Situație: În Stoc
  • Gama De Frecvențe: Pentru Samsung Galaxy Nota 4 mini-G850F/G850M
  • Starea: Demontați și Utilizate

Etichete: pentru huawei placa de baza, onoare placa de baza, bord samsung, bn94 placa de baza, placa de baza pentru samsung galaxy note 4 placa de baza, itx, bn94, mini itx placa de baza, original samsung n915f placa de baza, placa de baza notă.

Ați putea dori, de asemenea