2 Buc Oval Rattan Placemat,Rattan Naturale Mână-Țesute,Ceremonia Ceaiului Accesorii,Potrivite pentru Sala de Mese, Bucatarie,Etc

74.44lei 87.58lei

2 Buc Oval Rattan Placemat,Rattan Naturale Mână-Țesute,Ceremonia Ceaiului Accesorii,Potrivite pentru Sala de Mese, Bucatarie,Etc

Ești un iubitor de produse naturale?Nostru oval rattan placemat este cu siguranta merge dincolo de așteptările dumneavoastră, deoarece este vorba de curat material natural, protecția mediului și sănătatea familiei tale.Nu placemat este în întregime identică, pentru că de handmade, de artizanat și materiale naturale.

DURABIL MATERIAL : Elastic rattan piesa rezistă la cracare, decolorare si alte comune dae pentru mulți ani de încredere de utilizare.Produsul nostru poate deține o mare greutate ca o tavă.Toate acest lucru este potrivit pentru a da ca un cadou pentru prietenul tau cel mai bun de la Ziua de naștere, de Vacanță, de Crăciun, Halloween, Petrecere...Aceasta este o modalitate buna de a arăta aprecierea dvs. pentru iubita ta, mai ales cei care se încadrează în dragoste cu obiecte de artizanat și verde viață, pentru că este biodegradabil.

DIMENSIUNEA PERFECTĂ ȘI ASPECT ELEGANT: se potrivesc la toate feluri de mâncare și de mese mese: rectangulare, rotunde și ovale.nu este numai o gospodărie ajutor viață bună, dar, de asemenea, fermecător decor pentru orice bucatarie sau sala de mese, ideal pentru acasa, catering, petreceri, restaurante și alte utilizări profesionale.

UȘOR DE UTILIZAT: produsul Nostru este manipulat cu atenție la fiecare pas asa ca nu are miros, este foarte buna, bine proteja masa, rezistente la căldură, non-alunecare, loc curat și nu provoca zgârieturi.La placemat poate fi pur și simplu curățate cu o cârpă moale și umedă, păstrați într-un loc răcoros și uscat.

Puternic Decor: Complet hand-made, foarte exotic de rattan fețe de masă, creativ decor de masă.Forma ovala, de simplu și de mari dimensiuni, potrivite toate tipurile de plăci, și feluri de mâncare.

dimensiune:30 x 40cm

Material:Ratan

culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

2 x Placemat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


  • Stil: Modern
  • Decor De Masă & Accesorii Tip: Mats & Tampoane
  • Material: Rattan
  • Forma: RUNDA
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: placemat

Etichete: mat tabl, rattan sta, covor vrăjitoare, rattan tapet, mouse-ul, mat rattan, placemat, negru oval placemats, placemat rattan, cos ratan.

Ați putea dori, de asemenea