Două Portabil cap de masaj cu presiune de relief instrument și scalpului masaj sunt folosite pentru a stimula senzația de mâncărime cresterea parului la liniștitoare cap

14.44lei 22.54lei

Usoare si portabile

Această lumină și portabil mai multe clește țintă cheie puncte de presiune atunci când masarea scalpului.Fiecare dinte are un sfat de siguranță astfel încât ea se simte confortabil pe cap.Dimensiunile lor însemna, de asemenea, le poti lua cu tine oriunde.

Mare cadou

Cap de masaj spider este cadoul perfect pentru wellness-fanii - surprinde iubita ta si strica el sau ea cu capul tingler - cap de masaj pentru întreaga familie

Copilul introducere

Material otel inoxidabil, rezistent si durabil, nu ușor de a deteriora.Elasticitate buna, liber să se aplece.Du-te adânc în păr pentru a face întregul cap au un bun simț de confort.Masaj are o rundă de masaj cap de la marginea de jos parte, care poate masaj acupunctelor de cap, de a promova circulația sanguină, curăță meridianele, scuti oboseală, avea un ochi limpede și solid radacina parului, etc. efect.Ajută la scuti de presiune cauzate de diverși factori, și, de asemenea, masaj articulațiile membrele pentru a vă relaxa întregul corp.Ușor de transportat, ușor de utilizat, și de bună pentru uz personal.


  • Cerere: Corpul
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Numărul De Model: MA1023
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: OEING

Etichete: casca cu laser, extreme scalp mâncărime, scalp sanatos pieptene de masaj, de creștere a părului, mâncărime pulbere, rău de mașină, vibratoare masaj pieptene, dublu sim, pieptene cu laser, ulei de cal.

Oleg Zaja1994
2021-01-13
5/5
Long delivery, but the main thing came up. Well relaxing. Thank you seller.
Chandan863
2020-12-06
5/5
Two beautiful turkeys-anti-stress. I already have a lot more, but these are good. I will! Between прочем helps well with headache.
Juninhobk
2021-01-27
5/5
Excellent massager for the head. Quality is good. Thank you.
Snanjjma
2020-12-04
5/5
It came in 18 days to Len region, ordered for coins 0.79 rubles, everything corresponds to the description, cool piece for head massage (2 pieces)
Maria Naprienko
2021-01-01
5/5
Delivery is not super fast. Maybe because of the sale. The goods got for a cent and coins.

Ați putea dori, de asemenea