Tooarts Retro Motocicleta Rack de Vin Art Decor Creativ vin deținătorului de Fier Ambarcațiuni Manual de Afișare și Raft de Depozitare Decor Acasă

77.37lei 128.95lei

Descriere:

Retro motocicleta în formă de rack de vin, din fier forjat de suprafață vechi, plin de creativitate si stil.

Realizate din fier materii prime, este artizanale de meșteșugari cu experiență, prin diferite procese, cum ar fi ștanțare, sudare și bicarbonat de vopsele.

Suprafața este eco-friendly, de coacere și mână-pictat, care are la fier vechi textură mată după mai multe măcinare și alte mânere speciale.

Culoarea este bogat în stil și estetică, și special concepute de bază este foarte stabil și durabil.Frumos și practic motocicleta rack de vin pot fi plasate în restaurante, baruri, dulapuri și bucătării.Este, de asemenea, o măiestrie care poate stoca sau a afișa sticle de vin și decora spații.

Cadoul perfect pentru motociclete și iubitorii de vin vor completa stil de viață.

Caracteristici:

Clasic Stil: Retro motocicleta în formă de rack de vin, din fier forjat de suprafață vechi, plin de creativitate si stil.

Artizanat: Realizate din fier materii prime, este artizanale de meșteșugari cu experiență, prin diferite procese, cum ar fi ștanțare, sudare și bicarbonat de vopsele.

Speciale de Manipulare: suprafața este eco-friendly, de coacere și mână-pictat, care are la fier vechi textură mată după mai multe măcinare și alte mânere speciale.

Practic Decor: Frumoase și practice, motocicleta rack de vin pot fi plasate în restaurante, baruri, dulapuri și bucătării.Este, de asemenea, o măiestrie care poate stoca sau a afișa sticle de vin și decora spații.

Minunat Cadou: cadoul perfect pentru motociclete și iubitorii de vin vor completa stil de viață.

Caietul de sarcini:

Material: Fier

Culoare: Maro, albastru, alb și negru

Dimensiune produs: 27*14*22cm /10.6*5.5*8.6 in (L*W*H)

Pachetul dimensiune: 28*15*23cm / 11*5.9*9in (L*W*H)

Greutate produs: 360g / 12.7 oz

Pachetul greutate: 630g / 22.2 oz

Lista de pachete:

1* Fier de motociclete rack de vin


  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Nume De Brand: Tooarts
  • Numărul De Model: vin holde'

Etichete: suport vin câine, titular de vin, acasă decor, plăci suport decor, panza suport de vin, rack de vin, caz decor, tooart pisica, tooart sculpturi, metal numărul de decor.

Ați putea dori, de asemenea