14 Buzele De Culoare Cerneluri Semi Permanent Buze Machiaj Cerneluri Ochi Tatuaj Linie De Culoare Microblading Pigment Tatuaj De Sprâncene Cerneluri De Culoare

44.30lei

Descriere: 1. Pigment de plante, cu greutate moleculară mică, mare putere de pătrundere, ușor de culoare, bun de colorat de efect, culoarea naturală și plenitudine. 2. Realizate din pigmenti de plante, fără conținut de metale, în condiții de siguranță și sigur de a utiliza. 3. Bun efect de colorat, acesta va fi ușor și rapid de colorat. 4. Pigmentul este foarte fin, iar culoarea este nepieritor. 5. Potrivit pentru sprancene, buze, ochii, tatuaj colorat și etc. 6. Buna penetrare, absorbția ușor în piele.Cum să utilizați: se Agită ușor în timpul utilizării, să ia o cantitate corespunzătoare de colorant într-un container gol, și se aplică un pic de colorant cu acul pentru a funcționa.


  • Tip: Alte

Etichete: spranceana stilou tatuaj, sprânceană creion, spranceana, cerneală tatuaj, cerneală india, tatuaj tentă, creion sprancene tatuaj, fruntea tatuaj, negru de cerneală indiană, ink tattoo.

Ați putea dori, de asemenea