Personalizate 200x200mm numărul Casei, numărul Apartamentului Personalitate Acrilice Ușa Numărul Casă Semn Adresa Efect de Sticlă

50.65lei 56.91lei

Contemporan Personalizate Casă Modernă Semn

1>vă Rugăm să ne lăsați un messageto-mi spuneți numele dumneavoastră și alte cerințe în timpul cumpărare prin Freemindtherapy.ro plateform.

2>placa este facut din Intemperii 5mm Arcylic și măsuri 200mm x 200mm și este pre-forate, suport din otel Inoxidabil inclus.

3>100% Manual.

4> Excelent suprafață cu cele mai înalte standarde.

5> Exterior luminos de vinil cu textul, permanentă, coerentă mare de adeziv, puternic și durabil.Scris alb este specificată a trimis.Daca vrei alte culori, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma.

6> scrierea se face de la 5 ani de vinil și complet rezistent la apa, nu este nevoie să vă faceți griji cu ce clima este , garantat!

7> Doar faceți clic pe "Cumpara Acum" și urmați procesul de plată să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune textul de pe placa si fontul pe care doriți să fie.


  • Tip: Ușa Plăci
  • Numărul De Model: 200X200MM
  • Material: Acril
  • Usa De Tip Placă: Numărul De Casă
  • Finisare De Suprafață: Lustruit

Etichete: numărul de plat, Numărul, casa de numărul led, numărul de casă în aer liber, mare numerele de masă, vopsea pictur numere, ușa apartamentului numărul, acrilic, sticla cristal, de numărul de vopsea, ușa slide.

Danibtfly
2020-10-04
5/5
Italy

Ați putea dori, de asemenea