NOI OD157mm De 99,9% Cupru Roșu bule placa de 6,5" coloană de distilare . Casa de Distilare, Reflux coloană, vorbe de clacă

325.43lei

NOI (OD157mm ) cupru placă bule de 6,5" coloană de distilare Set inclus : Cupru placă bule OD157mm ---- 1buc garnitura de Silicon pentru placă bule ---- 1buc Material: cupru roșu T2 99.99% Grosime: 2 mm Greutate 0.8 kg

Da , am suport de vânzări în vrac și sunt în căutarea de parteneri în toate țările

Da, am suport de vânzări în vrac și sunt în căutarea de parteneri în toate țările .

DA, NE-AM COMBINA DE TRANSPORT MARITIM!Dacă aveți orice întrebare cu privire la costul de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Mesaj sau Freemindtherapy.ro e-Mail înainte de a vă achiziționa element(e).

DA, PUTEM PRODUCE în FUNCȚIE de CEREREA DUMNEAVOASTRĂ, Dacă doriți de a face personalizat de element sa ne contactati prin Mesaj sau Freemindtherapy.ro e-Mail LIVRARE:

Noi întotdeauna nava produs(e) în termen de 5-7 de afaceri de zile(sâmbătă și de Vacanță nu sunt incluse) de la primirea de plată.Produs(e) vor fi expediate prin registrul de aer e-mail cu numărul de urmărire.

Este nevoie de aproximativ 7-15 zile lucrătoare de la nava SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Japonia 10-20 de zile lucrătoare în alte țări.4-6 săptămâni pentru a navei Brazilia, Argentina sau în alte țări, în alte țări nu este specificat.

Timp de transport maritim poate influențat de Obiceiurile întârziere, vacanta,evenimente sau alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

Asigurați-vă că sunt de acord cu timp de livrare înainte de cumpărare.

Dacă doriți să alegeți orice alte mai repede Exprimat, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.FEEDBACK-ul:

Ne-am angajat să-ți Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată.Dacă pentru ORICE MOTIV nu simt că au câștigat

Pozitiv Feedback-ul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Freemindtherapy.ro e-Mail, Vom comunica cât mai repede posibil pentru a rezolva ORICE problemă.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toate achizițiile și apreciez că schimbul de experiență excelentă cu alte Freemindtherapy.ro!GARANȚIE:

Va garantam ca toate descrieri articol sunt corecte.În cazul în care un produs este defect sau ai primit alt produs, contactati-ne prin Mesaj, prin intermediul Freemindtherapy.ro e-Mail.Vom fi fericit pentru a rezolva orice problemă cât mai repede posibil.Se ÎNTOARCE:

Retururi sau schimburi sunt acceptate pe cele mai multe articole NEUTILIZATE în termen de 14 zile de la primire, dar clientul hav eto plătească suplimentar costul de transport maritim.

Vă rugăm să ne contactați înainte de retur produs(e).Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus

– nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

FAQ 1 Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărături?A: Vom accepta Escrow, Pay Pal.Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow. 2 Î: produs(e) de transport cu numărul de urmărire?A: Da, toate elementele ia de transport cu numărul de urmărire în orice ordine, și puteți vedea starea expediere pe site-ul corespunzător. 3 Î: Când vreau să umplutură de a cumpara, cât de mult de prețul en-gros?O: atunci Când clientul vrea să-cumpărare în vrac, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Freemindtherapy.ro e-Mail, va vom oferi un pret mai bun. 4 Î: am nevoie de niște produse similare, dar eu nu pot găsi în magazinul tău,poți oferi asta?A: Da, puteți trimite-ne o poză.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a afla și răspunsul la pret pentru tine.De asemenea, vom accepta produs personalizat.


  • Material: Cupru
  • Tip: capac
  • Conexiune: Flanșă
  • Forma: Egal
  • Technics: Casting
  • Numărul De Model: DX0111

Etichete: inch coloană de distilare, sticlă condensator de reflux, distilarea papagal, cumpar cupru distilator, cupru placă bule 51, coloana placa, Distillex, coloana de distilare 2, scurt de distilare set, moonshin.

Ant Ares
2020-11-15
3/5
everything ok

Ați putea dori, de asemenea