RK ROYAL IMPROVIZAȚIE G87 Tastatură Mecanică de Gaming cu iluminare RGB fără Fir Bluetooth/USB 87 de Taste Maro/Rosu Axa Pentru Notebook

250.18lei 305.09lei

Caracteristici:

1.Multi-Dispozitive și Dual Mod Conectare: G87 tastatură mecanică se pot conecta până la trei dispozitive simultan și puteți comuta între ele cu ușurință.Pe fir modul, acest produs este compatibil cu Ferestre 2000/XP/Vista/7/8/10 și Mac.Pe Bluetooth Wireless mode, acesta este compatibil cu Android și IOS dispozitive de sistem 2.Brown Switch: Puțin mai liniștită și mai ușor pentru a declanșa decât Comutatorul Albastru.La jumătatea drumului între o dactilografiere și jocuri de noroc comutator.Unii oameni prefera Maro Comutator, deoarece vă permite să atingeți de două ori mai repede și dactilografi ca ei, deoarece ei încă mai au un bun feedback-ul tactil, dar feedback-ul audio nu este la fel de vizibile ca Albastru Comutator. 3.Roșu Comutator: Comutator Liniar, în sensul că forța de la începutul și sfârșitul fiecărui accident vascular cerebral este aproape identic.Rezultatul este senzația pe care o mai percep ca "lin" și "mai repede" înfăptuirea ei deosebit de popular printre amatorii de jocuri de noroc. 4.RGB lumina de Fundal: 18 RGB lumina de fundal moduri, 8 monocrom fundal moduri și 1 plin de culoare de fundal.Aceste moduri vă va oferi mai plăcută atunci când jocuri de noroc sau tastarea pe timp de noapte. 5. Built-in baterie reîncărcabilă, utilizarea durabilă a energiei electrice pentru 100 de ore.Cu o linie de date,utilizat pentru cablu și de încărcare.Suport CÂȘTIGA tastele blocate sau full tastele blocate și nu de conflict, atunci când toate switch-uri sunt presate în același timp. 6. Metal-ABS construcție: capacul superior de această tastatură de gaming este construit din aliaj de metal si ABS cu placa de montat pe chei mecanice și switch-uri care să se ridice la greu industriale/birouri/condiții de joc.Compact 87 cheie cu economie de spațiu tastatură mecanică design, eliberează spațiul de lucru pe birou, fara a sacrifica performanta si confort.

Cum să vă conectați Bluetooth?

1. Activați comutatorul de pe partea din spate a tastaturii (pe este pe; off este oprit; dacă nu există nici un răspuns, vă rugăm să conectați cablul USB pentru a încărca.) 2. Asigurați-vă că tastatura este în prezent în modul Bluetooth (metoda de Verificare: Fn + Q keyboard indicator clipește de mai multe ori pentru a dovedi că acesta este modul Bluetooth, în caz contrar, dacă nu există nici un răspuns, vă rugăm să treceți la modul Bluetooth prin Fn + Tab 3. Fn + Q / W / E selectează un grup de dispozitive, cum ar fi Fn + Q. În acest moment, tastatura indicatorul clipește de mai multe ori pentru a indica selecție de succes 4. Apăsați Fn + P pentru 3 secunde pentru a face tastatura intra în modul de asociere, în acest moment tasta P continuă să lumineze intermitent. 5. Porniți Bluetooth de pe calculator / telefon mobil, căutați și conectați dispozitivul de "RK tastatură bluetooth". 6. Conexiunea este de succes, tasta P se oprește din clipit Prin analogie, trei dispozitive pot fi conectate prin Fn + Q / W / E, și trei dispozitive pot fi schimbate.Sfaturi: Dacă utilizați o conexiune Bluetooth, vă rugăm să asigurați-vă că tastatura este în modul Bluetooth; dacă utilizați o conexiune USB, asigurați-vă că tastatura este în USB cablu mode.În caz contrar, tastatura nu va funcționa în mod corespunzător.

Sfaturi:

1.Dacă ați găsit Bluetooth se deconectează periodic, tastatura poate fi în putere mică, vă rugăm să mergeți mai departe pentru a percepe de la tastatură. 2.Înainte de a utiliza funcția Bluetooth a G87 prima dată, vă rugăm să asigurați-vă că tastatura a fost plină de încărcare a bateriei la mai puțin de 3 ore. 3.Programator funcționează doar pe RGB Versiune .Programator Link de Download: http://bit.ly/G87SOFT.


 • Origine: NC(de Origine)
 • Limba: engleză
 • Axa Corpului De Brand: Jixian
 • Caracteristică 1: tastatura rgb
 • Certificare: FCC
 • Caracteristică 2: gaming keyboard/tastatură mecanică
 • Pachet: Da
 • Tastatură Standard: 87 de Taste
 • Stil: Tastatura Multifunctionala
 • Tip: Fără Fir Bluetooth
 • Numărul De Model: RK G87
 • Tip De Interfață: Bluetooth/USB
 • Tastatură Full Size: No
 • Suport Pentru Încheietura Mâinii: No
 • Iluminare din spate: RGB
 • Caracteristică 3: tastatura pentru laptop/tastatura pentru joc
 • Nume De Brand: rk royal improvizație
 • Operațiunea Stil: Mecanice
 • Cerere: Tableta
 • Comutator: Rosu/Maro

Etichete: Tastatura, warmilo, tastatura mecanismele, tastatura wireless, mouse redragon, royale improvizație, royal kludg rk61, dispozitiv de management de cab wireless, keyboard keycap, keycap pbt.

Acflirius
2020-10-19
5/5
Shipping took longer than usual. Keyboard received intact, all keys and Bluetooth mode works, battery was also pre charged. Online only manual, no CD or r usb flashdrive with drivers or documentation, only flyer with qr code to manufacturer's website. Keyboard itself works as advertised, keys are a bit to close to each other, but that is only my opinion. It looks like there is an application for Windows, but I didn't install it, because I do not trust app developers. Keyboard is also quite thick, I would suggest wrist rest. Key backlight is ok, but in daylight it's a bit dim, even at max brightness.
Siel Fantomxaiw
2020-10-25
5/5
The keyboard the very good, came in a well packaged box, I didn't saw a manual but you can find one online very quick. I'm very happy with that purchase and it is recommended!
Neposlushnay91
2020-10-18
5/5
He arrived in Mexico in less than a month, well protected, I'm delighted to recommend it.

Ați putea dori, de asemenea