Geamuri Electrice Robot De Curățare Fereastră Aspirator Acasă De La Distanță De Control Magnetic Pahar Robot De Curățare Fereastră Încadrată Robot

505.15lei 841.89lei

3min/mp Ultra-Rapid Viteza de Curățare 1. Detectează automat rame de ferestre 2. Anti-Cădere de control (atunci Când pană de curent, aparatul va menține în continuare de aspirație și nu se încadrează.) 3. Puternic vid de adsorbție 4. Infraroșu control de la distanță 5. Funcția: Calea Planificată Giroscop/Automată o singură parte de curățare/revenire Automată la poziția inițială Sfaturi: 1. Legarea în coarda de siguranță atunci când se utilizează, pentru a Preveni care se încadrează de la mare altitudine. 2. Atunci când primiți un articol, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vom rezolva pentru tine. (Atunci când nu știi cum să-l folosească, vă dau răspunsul și trimite o operațiune video) Dacă selectați DHL / Vânzător este Metoda de Transport maritim / Rets-Express China a navei, poate fi acuzat de vămuire și impozite pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.Acest preț nu este inclusiv fiscale personalizate.dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda, sau sa ne contactati.Garanție: oferim 3 ani garanție pentru robot.Dacă nu există nici un prejudiciu, va vom trimite piese pentru gratuit, vă rugăm să-l instalați (va vom trimite video de instalare).Dar dacă este artificial deteriorat, trebuie să plătească niște taxe.


  • Nume De Brand: YTK
  • Mod de utilizare: Conectați cablul de alimentare
  • Tensiune: 110V-220V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere (W): 800W
  • Lungime Cablu: 3M
  • Certificare: ce

Etichete: robot aspirator vacuum, i robot, tesatura de curățare fereastră, xiaomi hutt w66 fereastra, windows cleaner robot hobot, curat fereastră, ursuz, robot fereastra, sticlă de apă de curățare, curățați fereastra.

Ați putea dori, de asemenea