220V Putere Mare H180 Acrilice Flacără Lustruire Polizor Electric / Polisat Masina Acrilice Flacără Polisat 600W 95L/H YZ

434.25lei 603.15lei

220V Putere Mare H180 Acrilice Flacără Lustruire Polizor Electric / Polisat Masina Acrilice Flacără Polisat 600W 95L/H YZ

informații despre produs:

Avantajele de flacără mașină de șlefuit

1 la cererea de producție, nu de stocare, în comparație cu gaz îmbuteliat, în condiții de siguranță și convenabil.

2 simplu materii prime, doar energie hidro, cea de boot, care este produs este folosit, economic și practic, o bună mobilitate, de dimensiuni mici, portabilitate, și poate fi, de asemenea, adecvate pentru operațiunea în teren.

3 focus de flacără, flacăra este potrivit pentru prelucrare de precizie.

4 hidrogen oxigen gust non-toxic, produs de ardere este apă, nu de poluare a mediului.

5 oxyhydrogen flacără de carbon liber flacăra de sudare, piesa de fixare, carbon fragilitate fenomen.

Gama de aplicare a flăcării mașină de șlefuit

1 acrilice produse de artizanat

2 sticlă organică flacără lustruire

Demonstrație experimentală de electroliza apei pentru a produce hidrogen, oxigen, 3 școli primare și medii

Produs caracteristici noi, la prețuri preferențiale, de calitate excelentă, ușor de utilizat, funcționarea echipamentelor, servicii de calitate, a câștigat laudă de clienți, satisface nevoile dvs. este cea mai mare dorință!

Viața 1, lustruire mașină în 3 ani sau mai mult în timp util de apă, dacă se constată că nivelul de lichid indice a scăzut în mod semnificativ, este necesar să în timp util de apă (fără electrolitice pulbere).

2, curent a fost redus semnificativ, cantitatea de umplere electrolitice pulbere.

3, pentru prima dată după utilizare, de obicei, nevoie doar de "1, 2", electrolit pentru aproximativ 3 luni constatat că murdar sau negru amestecat cu alcool eșec atunci când aveți nevoie pentru a actualiza o, pentru electrolit, te rog, pune aparatul inversat lansat electrolit lichid de descărcare de gestiune ar trebui să fie spălate după electrolitice tank, și apoi re umplere lichid electrolitic.

4, se adaugă apă și de a schimba apa și alimentare ar trebui să fie închis flacără arma, încet deșurubați piulița cu apă distilată până la nu mai mult de "scară mare" nu mai puțin decât "la scară redusă" poziție, strângeți piulița de repornire.

Ca apa va provoca flacără galben 5, furtun, ar trebui să fie în timp util evacuate.

6 rezervor de stocare de alcool, de alcool nu trebuie să depășească rezervor gura, dacă, dincolo de timp deșurubați rezervorul se scurge excesul de alcool alcool.

7, verificați furtunul de conexiune la loc, nu se poate scurge.

8, să acorde o atenție la electrolit este alcalin, cum ar fi contaminarea accidentală vă rugăm să clătiți cu apă.

9, după pornire, dacă nu sângerează, presiunea indicație este de aproximativ 0,1 MPA, actualul indicator la zero, nu începe, că mașina nu se scurge, cum ar fi dezumfla utilizare, presiunea este redusă, curentul a revenit la normal, masina.

10, cum ar fi apariția de călire fenomen de implozie, nu intrați în panică, frică, Departamentul de funcționarea necorespunzătoare, scurgeri sau pistol de pulverizare defecțiune, verificați conducta de gaz, sau înlocuiți pistolul de pulverizare.

Notă: 1. Dacă alegeți "Vânzător de metoda de transport", vă rugăm să rețineți că taxa de transport este aplicabilă numai în anumite țări / regiuni, astfel încât, după ce plăti, vă rugăm să ne contactați și vom confirma cu tine.

2. Când coletul ajunge la dvs. obiceiurile locale, vă rugăm să plătească taxa și să ia coletul departe.Noi nu suporta orice taxe vamale sau taxe de import.Dacă obiceiurile nu din cauza cumpărătorului motive și bunurile sunt returnate sau distruse, nu vom rambursa orice sume de bani.

3. Dacă alegeți DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, ne va ajuta să aranja internaționale de curierat expres și livra direct la adresa ta (ușă în ușă de serviciu)!În cazul în care mărfurile sunt livrate prin curier, cumpărătorul este obligat să plătească taxe la sosire.

4. Înainte de a semna, trebuie să verificați ambalajul pentru a asigurați-vă că este în stare bună, și apoi să semneze.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie, apoi imediat plângere la compania de transport maritim, amintiți-vă numărul de plângeri, iar apoi sa ma contactati, va vom ajuta cu siguranta.

5. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.


 • Dimensiuni: 500*300*380MM
 • Sursa De Alimentare: AC
 • Tensiune Nominală: 220V
 • Greutate: 15kg
 • Volumul: 500*300*380MM
 • Utilizare: DIY acasă
 • Tensiune: 220V/50HZ
 • Frecvența: 50hz
 • Producția de gaze: 95L/H
 • Tip: Alte
 • Numărul De Model: H180
 • Nume De Brand: CJHZYG
 • Origine: NC(de Origine)
 • DIY Consumabile: ELECTRICE
 • Certificare: NICI unul

Etichete: electric portabil masina de polisat, mașină de șlefuit orbitală 12v, polizor de banc pentru a se pisa, aliaj de buffing, acrilică diamant mașină de șlefuit, angl polizor, tdk, fără fir poloneză, yc 721, polizor de masă.

Ați putea dori, de asemenea