DarKWalker Tastatura și Mouse-ul Converter pentru PS4/XBOX ONE/Nintendo Comutator Pentru Jocuri de Fotografiere PUBG/APEX Legende/Call of duty

32.95lei 122.04lei

【】 Notă

(1) dacă produsul nu poate sprijini tastatură și mouse-ul, vă rugăm să cereți ajutor de la noi. (2) Adaptor poate personaliza cartografiere cheie de la tastatură și mouse-ul.Software-ul poate fi instalat pe Windows PC-ul(10/8/7/XP). (3) Poate fi necesar să fie actualizat firmware-ul după actualizarea la noua versiune de sistem de Comutare. (4) Xbox One / PS4 de comandă trebuie să fie oficial controller, adaptor nostru nu poate suporta alte brand Xbox One / PS4 controller. (5) Poate reveni sau de restituire pentru orice motiv, de schimb sau de înlocuire pentru orice problemă de calitate în termen de 3 luni.Vă rugăm să e-mail la noi pentru orice motiv.

PRODUS CARACTERISTICĂ

(1) Compatibil Pentru 【Xbox One】【PlayStation 4】【Comutator】. (2) a Juca acest joc folosind tastatura și mouse-ul pe aceste console de jocuri. (3) Compatibil cu cele mai multe prin cablu / 2.4 GHz, tastatura și mouse-ul. (4) Lungimea Cablului: 0.5 M (5) Cele patru porturi USB de la adaptorul nu sunt limitate la un anumit dispozitiv, vă puteți conecta la Controler, Tastatura și Mouse-ul în porturile usb, cum vă place.

CUM PENTRU A UTILIZA PE XBOX ONE

(1) Conectați tastatura și mouse-ul pentru adaptorul. (2) Conectați Xbox One Controller(oprit status) la adaptor prin USB cablea cablu USB(încărcare și sincronizare prin cablu. "taxa doar cablu" nu va funcționa). (3) Conectați KMAX1 adaptor pentru Consola Xbox One. (4) Și apoi așteptați aproximativ 10 secunde, începe să joci jocuri folosind tastatura și mouse-ul în funcție de cartografiere cheie ghid de diagrame pe manual. (5) Pentru a regla viteza mouse-ului, Aveți posibilitatea să apăsați tasta "F3" pentru a micșora sau "F4" pentru a crește Viteza Mouse-ului.Notificare: Xbox One controler trebuie să fie Oficial Microsoft Xbox One Controller, adaptor nostru nu poate suporta alte brand Xbox One Controller.

CUM PENTRU A UTILIZA PE PS4

(1) Conectați tastatura și mouse-ul pentru adaptorul. (2) Conecta Controller PS4(oprit statut) la adaptorul printr-un cablu USB(încărcare și sincronizare prin cablu. "taxa doar cablu" nu va funcționa). (3) Conectați KMAX1 adaptor pentru Consola PS4. (4) Și apoi așteptați aproximativ 10 secunde, începe să joci jocuri folosind tastatura și mouse-ul în funcție de cartografiere cheie ghid de diagrame pe manual. (5) Pentru a regla viteza mouse-ului, Aveți posibilitatea să apăsați tasta "F3" pentru a micșora sau "F4" pentru a crește Viteza Mouse-ului.Notificare: PS4 controler trebuie să fie Oficial Sony Controller PS4, adaptor nostru nu poate suporta alte brand Controller PS4.

CUM PENTRU A UTILIZA PE COMUTATOR

(1) Conectați tastatura și mouse-ul pentru adaptorul. (2) Conectați KMAX1 adaptor de la Comutatorul Consola. (3) După parcurgerea etapelor de mai sus, apăsați "Ctrl+2" combinație de taste de pe tastatură pentru a activa COMUTATOR de Mod. (4) Și apoi începe să joci jocuri folosind tastatura și mouse-ul în funcție de cartografiere cheie ghid de diagrame pe manual. (5) Pentru a regla viteza mouse-ului, Aveți posibilitatea să apăsați tasta "F3" pentru a micșora sau "F4" pentru a crește Viteza Mouse-ului.Notificare: (1) Porniți "PRO Controller cu Fir de Comunicare" opțiune pe Comutator. (2) PAS: Du-te la "Setări" - "Controlere si Senzori" și faceți clic pe "Pe" de la "PRO Controller cu Fir de Comunicare". (3) în Cazul în care Comutatorul este actualizat versiunea de sistem, produsul nostru poate fi necesar să fie actualizat firmware-ul, ne puteti contacta.

Pachet

Pachetul De Conținut: 1x Adaptor 1x Manual de Utilizare Pachet Dimensiuni: 5.9 x 4.2 x 1.6 cm Greutate: 4 grame


  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Tip De Interfață: USB
  • Numărul De Model: FO214
  • Tip: Gamepad-uri
  • Nume De Brand: DarKWalker
  • Pachet: Da

Etichete: joc de control, ps4 4 gamepad, pubg xbox one, apex legenda, flydigi gamepad, joycon nintendo, joc ps4, control wireless ps4, gamepad nintendo ds, un xbox.

Ați putea dori, de asemenea