Bluetooth Wireless Controler pentru a Comuta Gamepad Joypad pentru Nintendo Comutator Consola Controller Pro Joystick Funcția de Vibrație

76.60lei 102.10lei

一.Caracteristicile Produsului

1) Acest Pro controller este compatibil cu Comutator consolă, de asemenea, suportă Windows PC-ul.

2) Nu este nevoie de a instala orice driver, acesta poate fi folosit o singură dată conectat pentru a Comuta consola.

3) conexiune Wireless, mai mică interferență, stabil conectarea semnalului.

4) O cheie de conectare modul pentru ușurința de manipulare.

5) Built-in cu 380mAh litiu polimer baterie, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru aproximativ 5h după încărcat complet.

6) sprijină senzor de mișcare, prin intermediul construit în Gyro și dublu-funcția de șoc prin intermediul built-in dual motors.

7), Până la patru controlere wireless Pro poate fi conectat la un Comutator consolă simultan.

8) Acesta poate fi utilizat în mod normal, chiar și în timpul de încărcare.

9) design Ergonomic si greutate redusa construcție face confortabil chiar și pentru timp de ore de joc continuu.

10) poate fi actualizat prin actualizarea software-ului prin conectarea la PC.

二.Utilizarea Produsului

1) Conectarea la Switch Consola prin wireless

A.Conectarea la un Comutator consolă pentru prima dată:

Puterea de la un Comutator consolă, pe interfata principala a consolei click (prin utilizarea degetul) "Controlere" → "Schimbare de Prindere/de ordine" să vină la modul de asociere interfață; apasati tasta "HOME" și țineți apăsat pentru 4s la putere un controler pe, patru Led-uri în controlerul începe să clipească lent și circular apoi clipește rapid și circular după 4s, atunci când unul (sau mai multe) din cele patru Led-uri este solid luminoase, înseamnă că operatorul este asociat cu consola cu succes; apăsați tasta "B" pentru a reveni la interfața principală a consolei.

B. Conectarea la o pereche de Switch consola:

Dacă un operator a fost asociat cu un Comutator consolă înainte, trebuie doar să apăsați "START" pentru scurt timp la putere controlerul, operatorul va fi conectat la consola automat din nou.

C.

Conectarea controller înapoi pentru a Comuta consola:

o.Dacă o comandă este în modul de dormit, apăsați tasta "ACASĂ" pentru scurt timp pentru a-l trezi, va fi conectat la consola din nou în mod automat.

b.Dacă un Comutator consolă este în modul de dormit, apăsați mai întâi butonul de alimentare a consolei pentru a trezi consola de sus, apoi la scurt timp apasati tasta "HOME" de pe controler pentru a-l conecta înapoi la consola (Dacă un Comutator consolă este în modul de dormit, consola nu poate fi trezit prin direct apăsând orice tastă de pe controller.).

2) Conectarea la Switch Consola printr-un cablu USB

Pe interfata principala de un Comutator consolă, faceți clic pe "Setări" → "Controlere si Senzori" → "Pro Controller cu Fir de Comunicare" → "PE" pentru a deschide Pro controller cu fir de conexiune, conectați un controler de la portul USB al consolei deținător printr-un cablu USB, LED-uri 4 în controlerul începe să clipească încet, apoi LED-uri 1 în sistemul de comandă va fi clipește încet după controlerul este conectat la consola.

3) Conectarea la Windows PC prin cablu USB

X-360 driver este necesar pentru a fi descărcat și instalat pe un PC cu Windows la început, conectați un controler pentru Windows PC printr-un cablu USB, patru Led-uri în controlerul începe să clipească încet, apoi LED 1 și 4 LED-uri va clipi încet după controller driver este instalat în PC-ul în mod automat și cu succes, operatorul este pregătit pentru utilizare.Jocuri de X-360 modul sunt acceptate.X-360 driver poate fi luat de pe internet.

Notă: Cu funcția de vibrație, dar fără senzor de mișcare funcției în X-360 mod de conexiune prin cablu.

Când mânerul este oprit, apăsați "a"+ "ACASĂ" combinație de taste pentru 2 secunde pentru a porni, și conectarea lumina LED 2 și 3 LED-uri pâlpâie rapid.În același timp, deschide partea dispozitiv Android pentru a căuta BT wireless dispozitive.În "Dispozitive Disponibile" lista, găsiți și faceți clic pe "cască" pentru potrivire.După potrivire este de succes, LED-uri de 2 și 3 LED-uri sunt întotdeauna luminoase, și mânerul intră Android modul.

Notă: În Android modul, nu există nici o funcție de vibrație și nu funcție axa.


 • Capacitatea bateriei: 380MAH
 • culoare: negru
 • Pachet: Da
 • De operare curent: 20-30mA
 • Tip De Interfață: Bluetooth
 • disponibil la distanță: 8m
 • Greutate: 0.231kg
 • Numărul De Model: Gamepad
 • Dimensiune: 155*112*63mm
 • Compatibil Marca/Model: Nintendo
 • Nume De Brand: KELKILO
 • Tip: Gamepad
 • Se potrivesc: comutator+PC
 • Tensiune de operare DC: 3.7 V-4.2 V
 • Material: ABS
 • Funcția: Vibrații
 • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA

Etichete: joc pad switch, joc de control, comutator lateral pro, consol nintendo comutator, wee2t, bucurie con nintendo comutator, Control, comanda pro controller nintendo comutator, gamepad wireless, controler mod pro.

Ați putea dori, de asemenea