Drum de munte șa Șa Ultra-Ușoară din Policarbonat Fibre Hollow Respirabil Biciclete MTB de Ciclism Scaun de Curse Șei

66.75lei 89.01lei

Drum de munte șa Șa Ultra-Ușoară din Policarbonat Fibre Hollow Respirabil Biciclete MTB de Ciclism Scaun de Curse Șei

Spec informații

[Marca]: Multicolor Tubulare Pernă

[Numărul de Model]: SD-idee (RO-Cr Luo Mo oțel)

[Culoare]: negru, gold label / negru silver label (cu reflexie) / negru colorat eticheta

[Dimensiune]: Lungime și lățime: 251*155MM

[Greutate]: 190 grame (plus sau minus 5g)

[Produs]: Material: PU piele microfibră + polycarbon fibre perna cadru: Luomo oțel, de căldură-etichetă tipărită, rezistente la uzură și non-decolorare

[Notă]: Această pernă este un pic mai greu, care este părtinitoare față de curse interurbane.Stratul de suprafață este îngroșat cu o grosime de piele din microfibră pentru a amortiza presiunea pe fese.

Popular science: Pentru că dacă utilizați o pernă moale pentru distanțe lungi de echitatie, forța va fi concentrată pe talie, care va provoca dureri de spate pentru o lungă perioadă de timp, și punctul de forță de perna tare este părtinitoare față de șold!

[Caracteristici]: suprafata este confectionata din microfibre din piele, iar partea de jos shell este mată pentru a se asigura că perna este durabil și frumos, precum și confortabil pentru echitatie.

Gol dintr-o bucata de turnare este adoptat pentru a spori aspectul frumos al pernei fără desprinderea pielii.Partea de jos este încrustat și consolidat, care este mult mai durabil.

Perna scaunului este proiectat ergonomic, gol și respirabil, iar coada mare asigură confort și nu afectează vigoare.Se rezolvă durere de nedescris de bărbați-distanta de echitatie și nu clip unelte.

Perna poartă intervalul de greutate: nici o problemă atunci când este utilizat în 110kg


  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Categorie: Bancheta Din Spate Mat
  • Shell Material: Imitație de piele
  • Numărul De Model: SD-IDEE
  • Utilizator: BĂRBAȚI
  • Dimensiune: 251*155MM

Etichete: drum de munte scaunul de la bicicleta, bycycle husa scaunului, pro power șa, caz din piele de șa, șa de bicicletă de primăvară, copilul cicle scaun, curse scaun scaun, lietu mtb seat, drumul șa, vitra șa de bicicletă.

Ați putea dori, de asemenea