Camping Baldachin Umbra Cort Baldachin Net Cort Easy Setup Ecran Baldachin Casa Umbra Cort Pentru Grădină În Aer Liber, Corturi

141.32lei 207.83lei

Puncte:

1、Puternică Net: Acest baldachin net cort este de înaltă calitate, 100% fibre de poliester cu un monofilament grosime de 75D.Și este destul de dens pentru a izola tantari, și este destul de subțire, în același timp, să-și păstreze punctul dumneavoastră de vedere și este dotat cu protectie solara.

2、Înălțime Reglabilă: dimensiunea cordon pe partea de sus a ochiurilor de plasă pot fi ajustate. 300 * 230 (înălțime) cm/118.11x90.55in(aproximativ) este potrivit pentru umbrele cu un diametru de 10-11 metri(aproximativ).

3、Fermoar Design: plasă de bolta net cort pot păstra toate mici "oaspeții" de la distanță, în timp ce puteți juca în condiții de siguranță în interiorul, și fermoar de intrare vă permite să introduceți cu ușurință și de ieșire.Există fermoare pe ambele părți.

4、Usoare si Portabile: bolta net cort poate fi ușor de instalat pe terasa umbrela.Umple partea de jos a conductei de apă cu apă pentru a vă ajuta să țineți filtru în loc.Și bolta net cort caracteristici reglabil partea de sus cordon de deschidere și de închidere oferă flexibile se potrivesc.Atunci când nu este în uz, bolta net cort poate fi pliat într-o dimensiune compactă pentru depozitare ușoară.

5、în aer liber Accesoriu: poți să stai în interiorul acestui baldachin net cort să se bucure de timpul liber, respira aer, și bucurați-vă de soare frumos.Și este, de asemenea, un mare ajutor pentru divertisment prietenii sau oaspeții din gradina ta.

Caracteristici:

Insecte-dovada design: net vă permite să bucurați-vă de mese în aer liber în liniște, fără a fi deranjat de insecte.

Protecție solară design: net cort are un anumit soare funcția de protecție, permițându-vă pentru a aduce un pic de răcoare în soare.

3 stiluri de a alege de la: stil Roman, fier de stil, tub din oțel stil.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Materialul: fibre de poliester (poliester)

Numărul de uși: ușa simplă, design

Dimensiune: 300x300x230cm/118.11x118.11x90.55in

Greutate: 1600 grame

Funcția: anti-insecte / umbra, protectie solara

Lista De Ambalare:

Baldachin Umbra Cort * 1


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Funcția: Țânțar Net
  • Utilizarea: camping
  • Aplicabile Oameni: Universal
  • Caracteristică: Pliat
  • Forma: Alte
  • Tip: Cu o singură ușă
  • Numărul De Model: Camping Plasă De Țânțari
  • Stil: Alte

Etichete: Hung Dom Plasă De Țânțari, canopi, set pentru femei, gazebo, cort, pat pătuț, orașul perna, țânțar cort, net cort, teren net, tabăra plasă de țânțari.

Vedmejatkobo
2021-02-04
3/5
I expected that it will be as in the photo with the roof, and for one grid it's expensive. In fact, I'll check in the summer.

Ați putea dori, de asemenea