Reglabil Mini Microphon Audio Pentru DVR de Securitate aparat de Fotografiat Sistem de Cablu CCTV Sunet Microfon Dispozitiv de Semnal Gamă Largă de Înaltă Sens

40.68lei

Notificare

ne va livra suprafață post-mail, așa că nu va fi nici informații de transport maritim după expediere ,dar produsul va veni la tine .

Comanda Din China Sunt în Siguranță, nu vă Faceți Griji

Oamenii nostri de stiinta au dezvoltat un vaccin, și actualei situații a fost practic controlat și toate parcelele trebuie să fie sterilizate multe ori , Prin urmare, dragi prieteni, nu vă faceți griji, la toate, și CARE, de asemenea, a emis o declarație.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!

Punct De Vânzare

1.Construit în Preamplificator 2.butonul reglabil 3.Adopta Taiwan schemă de design, miniatura SMT design.

Parametrii

Tensiune de alimentare: sursă de alimentare liniară (transformator) dc 9-12 v Electrice de curent: 20MA Gama de frecvență: 100-100 KHZ Impedanta de iesire: 600 ohm non echilibru Conectarea modul: roșu (DC) alb (RCA) Se aplică la Hikvision, dahua, hanbang și alte DVR Greutate:2g ( Dimensiune: 36mm*8mm*7mm)

Ce este Inclus

1xmicrophone

Acesta va fi foarte apreciat pentru 5 stele feedback-ul.

Garanție

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire, costul de Livrare este suportat de către cumpărător. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 3. Vom rambursare completă, vă ofertei câștigătoare amout, la primirea bunului în ea este starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.Sau s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.


  • Nume De Brand: FAIYOU
  • Numărul De Model: CS-05H

Etichete: bug gsm, secretul microfon spion, cam dash, 2din android dvr, camera de exterior ptz wifi, audio cctv, picurare irigare de vânzare, tascam, perete microfon de voce, muslima purta.

Svetlyachok1982
2020-08-30
5/5
Good

Ați putea dori, de asemenea