3m puternic adeziv acrilic film de 5-20mm 3M4910VHB banda față-verso de sticla rezistent la temperaturi Ridicate non-trace

22.58lei 23.76lei

Aceasta licitatie este pentru 3M VHB 4910 Dublă față-Verso Bandă Brand: 3M Model: VHB 4910:Foarte Mare Bond Adeziv de Fixare Lungime: 3 Metri Culoare: transparent Grosime:1mm Temperatura Resistanc : Minute, Ore 300°C(149°C), / Zile, Săptămâni 200°F(93°C) notă Importantă: nu Pot fi utilizate în perete,din lemn si plus de suprafață.

Descriere

Are vâscozitate puternic, buna rezistenta la razele ultraviolete, rezistenta solvent, de asemenea, are o moale, atașați caracteristici de înaltă rezistență la tracțiune, forfecare, poate fi folosit pentru a înlocui șuruburi, nituri, sudură și alte tradițională metodă fixe, fixate cu o bandă dublu adezivă pentru a face produsul suprafață mai netedă, frumoasă, de operare mai simplu, etanșare mai bună, mai de durată efecte, rupe deschide tinuta este foarte convenabil.

Recomandat Aplicatii Decorative material și tăiați Plăci indicatoare și logo-uri Electronice afișează Panoul cu cadru de Rigidizare a panoului

Cum să utilizați această casetă?

Curat :Pentru puterea maximă de obligațiuni,suprafața trebuie să fie curate, uscate, netede, nu au rugina si ulei de poluare .Tipic solvenți de curățare sunt heptan sau alcool izopropilic.

Presiune : Presiune pe adeziv și suprafața poate ajuta la îmbunătățirea puterea de obligațiuni,cu role sau cu role poate fi folosit.

Timp : După aplicare, puterea de obligațiuni va crește la fel de adeziv curge pe suprafata.La temperatura camerei aproximativ 50% din final puterea de obligațiuni va fi realizat după 20 de minute, 90% după 24 de ore și 100% după 72 de ore.

Temperatura :aplicație Ideală de temperatură este de 70°F la 100°F (21degree celsius la 38degree celsius).Temperatura de operare nu trebuie să fie sub 10 grade celsius, temperatura este prea scăzută, va duce la vindecarea mai mult timp.Dacă temperatura este prea scăzută, muta material și bandă adezivă în interior cald depozitare sau tratament de încălzire.

Q. cât la sută din ultima rezistență a legăturii mă pot aștepta imediat după aplicare?După 24 de ore?După 72 de ore?

A.Imediat după ce se face o cerere, aproximativ 60% din puterea de obligațiuni se realizează.Ca adeziv continuă să ude-suprafața, vă puteți aștepta legătura să fie la aproximativ 75% - 80% după 24 de ore.După 72 de ore, 95%+ din puterea de obligațiuni se realizează.Legătura va continua să construiască cu timpul.

Q. Este banda solvent rezistent?

A. Da, 3M spumă acrilică benzile sunt rezistente la cele mai comune auto solvenți cum ar fi benzina, motorina, mașină de spălat cu solvent, etc. Rezistență la solvenți este o funcție de tip de solvent, timpul de expunere și temperatură.

Q. de Ce nu banda simt lipicios?

A. 3M acrilic de înaltă performanță adezivi tind să fie ferm și uscat la atingere.Acestea sunt concepute pentru a obligațiunilor alte materiale decât pielea.Adezivii folosiți sunt concepute pentru a oferi performanțe optime și aderență la automobile substraturi și componente.Uleiurile naturale și de umiditate al pielii poate varia de la o persoană la alta și afectează "degetul mare de recurs" de la 3M Banda de Spumă Acrilică.Pentru o persoană banda poate simti foarte lipicios și la altul se poate simți mult mai puțin lipicios la atingere.Diferența în "deget de apel" este în variație de 2 individului suprafete de piele nu adezivului.

Q. parte nu este aderarea la vehicul.Ceea ce ar putea fi greșit?

A. Zone de a investiga pentru aderență slabă sau de performanță includ: Verificați pentru contaminarea suprafeței.Substraturile trebuie să fie curate și libere de orice contaminant.Aceasta este cea mai frecventa cauza de aderenta scazuta.Verificați suprafața de meci.Sunt cele două suprafețe să fie lipit un meci bun?Verificați pentru aplicarea corectă a presiunii și umed-out.Verificați partea din spate a componentelor pentru planeitate.Verifica procesul de instalare pentru procedurile corespunzătoare.


  • Tip: Bandă Adezivă
  • culoare: Transparent
  • Lungime: 3 meters
  • Dimensiune: 5 mm/8 mm/10 mm/12 mm/15 mm/20mm/25mm/30mm/40mm/50mm pot alege
  • Bandă Adezivă Tip: Bandă Dublu Adezivă
  • Grosime: 1mm
  • Numărul De Model: 4910

Etichete: 3m 6200, acrilice birocrației, 2 benzi, 3m folie auto, 3m film, 3m sticlă, 3m, lateral dublu bandă adezivă rezistentă, 3m adeziv puternic, 3 m banda.

Ați putea dori, de asemenea