40# Igienică Suport Auto-Adeziv pentru Hârtie Igienică Suport pentru Baie Lipi pe Perete din Oțel Inoxidabil Periat hârtie igienică

12.37lei 19.00lei

Hârtie igienică Suport Auto-Adeziv pentru Hârtie Igienică Suport pentru Baie Lipi pe Perete din Oțel Inoxidabil Periat

Descriere produs

Material : Otel Inoxidabil

Produs: Adeziv Pentru Hârtie Igienică Suport

Lungime Totala: 13.8x7.5x4.8 cm

Pachetul Include:

1 x rola de toaletă titular

Pași De Instalare:

1) Nu este nevoie pentru a face găuri în perete, doar curățarea instalarea suprafață(trebuie să fie suprafață netedă, cum ar fi tigla ceramica suprafata de metal ,ochelari, etc. )și uscați-l.

2) Doar coaja de pe 3 M bandă adezivă din hârtie suportul înapoi și stick-l pe perete, este nevoie de câteva secunde pentru a apăsa.

3) Adeziv pe suport de hârtie igienică nu este potrivit pentru zid din blocuri de calcar, hârtie de perete sau perete vopsit .Dacă este o nouă placi ceramice, ștergeți-l curat cu alcool.

Recomandat să-l lase 24 de ore înainte de a agățat de orice obiecte.

Cum de A scapa de Ea atunci Când Nu este Necesar : auto-adeziv pentru hârtie igienică suport trebuie să utilizați uscator de par pentru a incalzi adeziv și apoi utilizați lama de la zero pas cu pas.


  • Numărul De Model: 1
  • Certificare: DEEE
  • Tip: suporturi de hârtie
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: mrosaa titularul de hârtie igienică, locație rola de hârtie igienică suport, toaletă sistemelor de încălzire, suport, wc portabil cutie de hârtie, Ceramica Titan, rola de hartie iarba, subțire de hârtie igienică, wc wc-ul titularului de hârtie, accesoriu toaletă, știri titularul de hârtie.

Vadim2618
2020-12-12
5/5
Looks good) Thanks for the seller!
Zhenya Voicheko
2021-01-15
5/5
Perfect, thank you!

Ați putea dori, de asemenea