Boblov PJ2 Infraroșu de Vânătoare de Noapte Viziune Monoculară HD Telescop Puternic Militar Digital de Camera de noapte cu rază lungă în Întuneric

422.98lei 813.46lei

Boblov 5x32 Infraroșu Viziune de Noapte Portabil Monocular Digital domeniul de Aplicare Telescop de Securitate aparat de Fotografiat în aer liber Vânătoare 16GB Aparatul DVR

Acest 5X32 Optica noapte viziune Monoculară este o înaltă precizie optoelectronice instrument folosit pentru obiect de observație în noaptea întunecată.Acesta funcționează chiar și în extrem de scăzute niveluri de lumină.Acest Monocular pot fi utilizate în mod normal în timpul zi și de noapte.Are camera foto, video de înregistrare și redare funcțiile.Și oferă 5X optic de mărire și digital 8X mărire .Vin Cu Card de 16GB .

● Dispozitiv de viziune de noapte are un iluminator IR pentru a lucra în condiții de întuneric complet.

● Porniți auxiliar de iluminare atunci când este întuneric complet.Accentul poate fi ajustată în funcție de distanța până la țintă.Cu lumină scăzută CCD dispozitiv de viziune de noapte, auxiliar de iluminat nu este necesară atunci când există orice sursă de lumină în mediul de operare, cum ar fi un felinar sau luna.În acest caz, reglați focalizarea pe obiectiv pentru a face țintă clară.

● Timpul de operare pentru dispozitiv de viziune de noapte în mod normal este de 2,5 H sub auxiliar de iluminare deschidere; 6H când auxiliar de iluminare este off.

● Cu port USB și video transmite port.

● Acest produs este cel mai bun instrument auxiliar pentru ochiul uman extensie.

【Parametrii de bază】

Mărire: 5 diametru Obiectiv: φ32mm Fișier de vedere: 5°×3.75° Oculare reglare a lentilelor de aplicare: ±1 distanța de Vizualizare în lumină scăzută: 2m~∞ distanța de vizibilitate în întuneric total: ~20 m tensiune de Operare: 4.2 V DC baterie: 5#(AA)nu sunt incluse Dimensiuni: (L×W×H) 190×83×56 mm greutate: 345g

Pachet:

1x Monocular Cu 16GB Momery Card

1x Cablu AV

1x Cablu USB

1x Sac Moale

1x Lentile ștergătorului

【Utilizare cerință de mediu și】note

1,Acest dispozitiv de viziune de noapte ar trebui să fie păstrate într-un caz moale, și folosirea adecvată a mediului este mai bine între -5~40℃, și umiditatea relativă a aerului sub 80%.

2,Acest dispozitiv ar trebui să fie păstrate într-un loc curat și uscat pentru a menține umezeala și mucegaiul departe de obiectiv, de la și pentru a preveni presiune, impact, umiditate și radiații solare.

3,Încercați să păstrați acest aparat la distanță de ploaie sau ceață, și nu permite să cadă, lovit, sau ciocni împotriva lucrurilor.

4,atunci Când imaginile de pe ecranul LCD clipesc, sau ecranul se înnegrește, acest lucru indică faptul că tensiunea bateriei este prea scăzut și dispozitivul trebuie să fie încărcată.

5,Sufla praful și murdăria de pe suprafața optică a obiectivului / oculare lentila/ laser illuminator în primul rând, apoi ștergeți ușor suprafața cu o cârpă moale.

6,vă Rugăm să scoateți bateria pentru cazul lungă perioadă de timp nu este utilizat, scopul de a proteja bateria de îmbătrânire și deteriorare.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: BOBLOV
  • Numărul De Model: /

Etichete: infraroșu, 10x50 monoculare, night vision optica, militaria ww2, infraroșu viewer, boblov camera, ir monoculare, gopro camera tactică, monocular nikula, t3 wireless.

Ați putea dori, de asemenea