Electromagnet Electric Deține Dia. 65x30 mm Solenoid 12V 24V DC-220V AC de Intrare Consum Redus Puternic Magnet de Ridicare Controller

114.63lei 121.96lei

Dimensiuni: Diametru 65 x Inaltime 30 mm Forță de Tragere: aproximativ 80 KG Tensiune de Intrare: 12V DC, 24V DC, 220V AC Dimensiune Filet: M8 Consum de Energie: 9 V Greutate: 55 0 Gram

Mai jos 220V AC

1. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

2. Numai urmărite de e-mail înregistrată vom folosi pentru comenzi.Numărul de urmărire va fi actualizat în ordinea sau în scopul de mesaj după transport.Puteți vedea informațiile de urmărire după câteva zile după numărul de urmărire post.Nu ezitați să contactați departamentul nostru de vanzari-persoana de ajutor dacă nu sunt în măsură pentru a urmări pachetul.

3. Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv Freemindtherapy.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Singapore Post, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, POST NL, Turcia Post, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

4. Pentru curierat rapid, FedEx IE&IP, UPS Saver&Accelerate, DHL, DPEX sunt cele mai utilizate.Freemindtherapy.ro Premium de Transport, EMS, Yodel, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.Pentru magneți, poate dura 1-2 zile.

5. Ca să magneți, ele nu sunt prietenoase pentru transport aerian, care ar putea fi refuzat de aeroport verificare de siguranță.Pentru a evita accidente și întârzieri, am putea alege diferite metode de livrare, cu ce te indicat în comandă.Și am garanția că noul transport vom folosi nu vor mai lent decât ceea ce ai ales.

1. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele DSR opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Dacă nu există nici o problemă cu logistica sau produse, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau ridica litigiu.Avem complet post-vânzare de servicii de sistem la dispoziția dumneavoastră tot timpul.Comunicarea cu noi este întotdeauna cel mai bun și cel mai rapid mod de a rezolva o problemă.

3. Există întotdeauna o cale de a rezolva o problemă de comunicare și înțelegere reciprocă.Ne puteti contacta prin oricare dintre moduri de mai jos:

A. Prin intermediul Freemindtherapy.ro Mesaj sau Pentru Mesaje

B. Prin Intermediul Comerțului Manager

C. Prin intermediul e-Mailuri sau alte contacte


 • Cerere: Industriale Magnet
 • Cu Găuri: Da
 • Dimensiuni: Diameter65*Height30mm
 • Forță De Tragere: 80KG Forța de menținere
 • Tensiune de intrare: 12V sau 24V DC sau 220V AC
 • Tip: Permanent
 • Numărul De Model: electromagnet
 • Compozit: Alte
 • Forma: Alte
 • Conexiune: Filetate
 • Putere: 2-8W

Etichete: comutator instrument, pumnal sabie, 12 v electromagnet, 220v electromagnet, detector de metal, 220v electromagnetice, 24v electromagnet, împinge electromagnetice, electro magnet, magnet solenoid.

Ați putea dori, de asemenea