Yaqi Kit-Ul De Lame De Ras În Culoare Crom Cu 3 Capete

122.04lei

Yaqi Kit-Ul De Lame De Ras În Culoare Crom Cu 3 Capete

Aparat de ras cap material: Aliaj de Zinc Mâner material: Maner din aluminiu lungime: 91mm Total de ras lungime:97mm Mâner diametru: 11MM cutie Cadou: fara continut Pachet: 1 aparat de Ras (întreg aparat de ras cu o Dantelate închis cap pieptene) /Fără Lame+2 buc suplimentar de ras cap(SRH 012+SRH013) SRH 012 Mellon aparat de Ras de Siguranță Cap:

SRH 013 Yaqi Animal Hibrid Ușor Fluxul de Ras Cap :

Deci, aceasta este un Mâner și trei Capete.Nivelul de agresivitate este Mellon cap, nivel 2 Mediu agresiunea este Dantelate închis pieptene, și nivel 3 sau mai mare aggesive-și radă capul fiarei Hibrid Ușor Fluxul de Ras Cap Livrare: Rus clienții să-și îndeplinească numele dumneavoastră complet(în mod normal, conține trei părți) în adresa ta, astfel încât ai putea primi produsul.Comenzile vor fi trimise în 48 de ore după ce a primit plata.Este nevoie, de obicei 12-60 de zile pentru a livra la adresa ta, unele țări ar putea dura 90 de zile.Întârziere se întâmplă sometims, dacă nu primiți coletul într-un timp adecvat, vă rugăm să contactați oficiul poștal local și personalizate.Dacă nu puteți aștepta, și-ar dori să anulați comanda, vă rugăm să alegeți motivul "nu vreau ca acest articol mai mult." Vă rugăm să rețineți că Taxa vamala este responsabilitatea cumparatorului care nu este inclus în preț.Colete în Italia, Spania, Canada, Chile va fi o întârziere de câteva zile.Dacă te deranjează acest lucru, vă rugăm să nu plasați comanda.Despre Yaqi YAQI este specializata in fabricarea toate tipurile de perii de ras din 2007. Yaqi are ca scop proiectarea și producerea de produse de calitate excelentă și acum popular peste tot în lume.Astăzi, clienții pot beneficia de Yaqi M2C(fabricarea de client) afaceri fără să plătească bani în plus la distribuitor sau vă faceți griji dacă elementul cumpărat este imitație.Economisi bani, cumpara de la Yaqi MAGAZIN FABRICA.Feedback-ul Clienții noștri sunt prietenii noștri și satisfacția dumneavoastră este Yaqi modelului prioritatea Nr.1.Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să ne lăsați 5 stele și feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu înainte de a contacta cu noi.Dacă aveți orice întrebare sau cerere de retur, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaje.Mesajele vor fi răspuns în 24 de ore, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi și de a ajuta clienții noștri pentru a rezolva problemele.Timp de lucru: GMT+8 Beijing Timp la 8:30 - 18:00, de luni până vineri.


  • Gen: De sex masculin
  • Tip De Element: aparat de ras
  • Nume De Brand: DLCyaqi
  • Utilizarea: Fata
  • Numărul De Model: RAC1801-YCL
  • Dimensiune: 97MMX11MM
  • Material: Aliaj de Zinc+alama

Etichete: qshave, periculos yaqi de ras, bloc de ras crest, aparat de ras de ras, ușa aparate de ras, în condiții de siguranță de ras cap, aparat de ras yaqi, fluture de ras, electr ras, de sex masculin perie de ras.

Ax Kim89
2020-11-28
5/5
Very inexpensive razor but looks great!
Jonas Laenen
2020-09-23
5/5
Top! The best razor on everyday shaving, in the set of 2 more heads. On the fly of the blade, one will be very aggressive, I'll try to complement everything. View, chic, everything fits, no jambs. German taches did not shave, I can not compare. But this is clearly a high level! Without preukus, excellent, heavy. Shaving became just a holiday! Yaqi-well done. Seller 100% recommend. And razors, like swabs, are above all praise, I think it's a very high level. 100 star seller! And thank you very much
Szbalu89
2020-11-26
5/5
perfect!!!!

Ați putea dori, de asemenea