2 BUC de Siguranță Bratul Anti Taie Puncție Dovada de Paza Bracers Protector de Muncă Brațul Anti-cut de Protecție Mănuși de protecție

17.98lei 26.44lei

Caracteristici:

1、Sigure și Ușoare: de a Proteja mâinile de tăieturi, zgârieturi și arsuri.Realizate din HPPE, nailon și spandex, este foarte durabil, în condiții de siguranță și de lumină.

2、Protecție de Linie: Acesta poate fi utilizat singur sau ca un înveliș protector pentru alte mâneci pentru a preveni arme de la care se încadrează off.

3、Oferind o Mai bună Sensibilitate: fibra ține mâna rece și confortabil, oferind în același timp o mai bună sensibilitate și de protecție împotriva tăieturilor.

4、Moale si Lavabil: este moale si lavabila ca un om normal de sprijin.Foarte rezistent!Super slash/rezistentă la tăiere.Anti-static pentru a reduce deteriorarea bruscă materiale, cum ar fi pumnale, răzuitoare triunghiulare, sticlă, piatră, etc.

5、Bun Păzitor: este un bun tutore atunci când trebuie să se confrunte ascuțite materiale în diverse situații.Lungime: aproximativ 45cm/17.72 inch.Protejați-vă brațele în toate direcțiile.

Lista De Ambalare:

Anti-taie Maneca*2


  • Material: Alte
  • Numele: Anti-taie maneca
  • Numărul De Model: Anti-taie maneca
  • Origine: NC(de Origine)
  • Impermeabil / Rezistent La Apă: No

Etichete: munca bratul, rochii de muncă mâneci, 26 anti puncție, tir cu arcul brațului de paza, argint latex maneca, anti taie maneca, penisul latex maneca, tir cu arcul brațul protector, maneca munca, anti taie bratul.

Ați putea dori, de asemenea