Perne Spuma Coapsei Master Picioare Braț Musculare Exercițiu De Fitness Sală De Sport Mașină De Toner Brațele Picioarele Trimmer Mai Subtire

23.76lei 32.10lei

Puncte:

1、Confortabil de Utilizat: Nostru coapsei trimmer este facut de primăvară-încărcate cu miez de otel, rezistent.Cu moale și gros de spumă, astfel încât să puteți utiliza în condiții de siguranță și confortabil.

2、Exercitii de Fitness: coapsa trimmer poate fi folosit pentru a instrui coapsei, fese, triceps, talie, brate.Foarte potrivit pentru exercitii de fitness, pierdere în greutate și consolidarea musculare.

3、Portabil și Practic: piciorul Nostru antrenor este ușor, portabil și practic.Este foarte potrivit pentru utilizarea la domiciliu și în deplasare.

4、economie de Spațiu: Cu coapsa trimmer echipamente, vă veți putea exercita rapid pentru a menține forma corpului, fără a merge la sala de sport, economie de timp.

5、Aplicarea pe scară Largă: multifuncțional antrenor este potrivit pentru home studio, yoga, sport, pierdere în greutate de formare.

1.Confortabil de Utilizat: Nostru coapsei trimmer este facut de primăvară-încărcate cu miez de otel, rezistent.Cu moale și gros de spumă, astfel încât să puteți utiliza în condiții de siguranță și confortabil.

2.Exercitii de Fitness: coapsa trimmer poate fi folosit pentru a instrui coapsei, fese, triceps, talie, brate.Foarte potrivit pentru exercitii de fitness, pierdere în greutate și consolidarea musculare.

3.Portabil și Practic: piciorul Nostru antrenor este ușor, portabil și practic.Este foarte potrivit pentru utilizarea la domiciliu și în deplasare.

4.Economie de spațiu: Cu coapsa trimmer echipamente, vă veți putea exercita rapid pentru a menține forma corpului, fără a merge la sala de sport, economie de timp.

5.Aplicarea pe scară largă: multifuncțional antrenor este potrivit pentru home studio, yoga, sport, pierdere în greutate de formare.

Caracteristici:

1. Ușor de transportat și depozitat.

2. Potrivit pentru toate vârstele, nivelurile de fitness și exerciții fizice.

3. Exercita în mod efectiv brat/umăr/șold/coapsă/muschii picioarelor, reduce stresul și de a îmbunătăți flexibilitatea în comun și de mobilitate.foarte potrivit pentru puterea de formare la domiciliu.

4. Foarte potrivit pentru cei care doresc pentru a crește puterea musculara, de a spori fizice conștientizare, pentru a îmbunătăți rezistenta si postura corecta.

Caietul de sarcini:

Material: PVC, spumă și oțel

Dimensiuni: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

1*Coapsa Trimmer Echipamente


  • Feature1: Coapsa Practicanta Instrument
  • Numărul De Model: Master Coapsei Coapsa
  • Feature2: Cuprinzător Exercițiu De Fitness

Etichete: Brațul De Toner, brațul brâu, glezna mașină sport, picior de toner, likkee, sport top, pantaloni de yoga de fitness purta, piciorul masina de antrenament sală de gimnastică, brațul shaper, sală de fitness tinuta set.

Ați putea dori, de asemenea