Original BCM943602CDP pentru Apple iMac 27" 21" A1418 A1419 Wifi 802.11 AC, Bluetooth 4.0 Aeroport Card

199.33lei

Profesionist en-gros pentru Mac-iMac Piese de Schimb

Numele Produsului

Placa Wifi

An

N/A

MPN N/A

APN

N/A

Compatibil Ordinul NR.

(A se vedea Descrierea de mai Jos-COMPATIBIL)

Stare Produs

Utilizate Bun ,100% Testate,Bune De Lucru.

Vă rugăm să alegeți opțiunile on-line!

Vă rugăm să verificați imagini on-line,am donot da restituire sau de schimb în cazul cumpărătorului de a cumpăra produse greșit

Toate piesele folosite sunt testate în calculatoare de lucru înainte de acestea sunt enumerate aici pentru vânzare, și sunt doar enumerate, deoarece acestea se dovedesc a fi în stare de funcționare.Vă rugăm să înțelegeți că, dacă o parte nu repara computerul dumneavoastră, asta nu înseamnă că partea este defect.Poate ai alte probleme.Oricum, veți avea dreptul la o rambursare, dar vă rugăm să ne contactați în primul rând.Multumesc.Și,orice cumpărător care face un litigiu împotriva noastră, fără să ne contactați, va fi în LISTA NEAGRĂ,EL nu POATE CUMPĂRA ORICE PIESE de FORMĂ MAGAZINUL NOSTRU ORICE MAI mult!!!

A+++ "Brand New",Perfect de condiții fizice,zero zgarieturi sau zgârieturi.

O+ "Ca Noi" Nu sunt semne de uzura.poate o scos cei fără semne.

Un "Foarte Bine" zgârieturi Minore/uzurii/chips-uri.Nici urme de lovituri/zgarieturi.

B "Bun" Moderată zgârieturi/uzurii/chips-uri.Urme de lovituri minore/faliment.

C "Acceptabil" Majore zgârieturi, zgârieturi, urme de lovituri, ect.

----------------------- INSTOCK--------------------

1 .Putem livra în întreaga Lume, cu excepția excluderilor enumerate țări .

2 .Articolul va fi trimis la adresa din PayPal.adresa de livrare conform adresa dvs. de paypal, Asigurați-vă că adresa de livrare este de dreapta ,nu Vom accepta vă faceți griji cu adresa de livrare pentru articolul nostru este gratuit navă.

3 .De obicei, timpul de livrare este de 5-16 zile lucrătoare (statele UNITE ale americii.AU.CA ).8-20 de zile lucrătoare( Europene, nu BRITANIE).În alte locuri din întreaga lume poate costa mai mult de 20 de zile lucrătoare. (Cu excepția Standard Int ' l Shipping),Deoarece timpul de livrare poate varia de la țară la țară, dacă doriți o actualizare privind starea de transport maritim de elementul(e), vă rugăm să ne e-mail înainte de a comanda și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.zile pentru a ajunge în America de Sud .

4 .Orice import de taxa sau comision de la țara de destinație este responsabilitatea cumparatorului, pls notă.De asemenea, cumpărătorul trebuie să plătească la distanță taxe dacă livra adresa este de zonă de la distanță în DHL/UPS/TNT sau Fedex e (exprima de transport maritim) systerm.

5 .Veți fi notificat de îndată ce transportul a fost făcut.Pachetele sunt în siguranță cu semnături necesare.dacă Niciuna semn de pachet, acesta va fi întoarcere ,vă rugăm să ridica de la oficiul poștal local. .

6. Oferim discount de transport maritim de transport maritim combinat.Vă rugăm să contactați cu noi.Îmi pare rău pentru locale ridica nu este disponibil.Puteți lua în tabelul de mai jos ca referință

TARA

STANDARD

EXPRESS

SUA, Canada, marea BRITANIE, Asia

10-20 De Zile Lucrătoare

4-7 Zile Lucrătoare

Noua Zeelandă, Germania, Australia

12-20 De Zile Lucrătoare

4-9 Zile Lucrătoare

Franța, Italia, Elveția, Olanda

16-21 Zile Lucrătoare

5-11 Zile Lucrătoare

Europa De Nord

17-22 Zile Lucrătoare

6-12 Zile Lucrătoare

Rusia, Europa De Est

19-23 Zile Lucrătoare

7-13 Zile Lucrătoare

America de sud, în alte Țări

30-45 De Zile Lucrătoare

9-14 Zile Lucrătoare 1. Se întoarce acceptat în 90 de zile perioada de garanție. 2. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau e-mail înainte de a deschide o cerere de retur. 3. Dacă produsul nostru nu funcționează, vom face sa nu-ti incarce reveni cheltuielile de transport. 4. Produsele returnate deteriorate va primi o rambursare parțială, în funcție de starea elementului. 5. Toate produsele returnate vor fi testate pentru a se asigura elementul original și în aceeași stare în care a fost expediat.EXINERA este una dintre cele mai mari profesionist en-gros pentru Mac-iMac piese de schimb și accesorii în China.De tranzacționare de peste 5 ani în reparații/Piese de schimb cu cunoștințe vaste și experiență, putem să vă asigur că veți primi produse de calitate superioară și de asistență pentru clienți de la noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschiderea unui Freemindtherapy.ro disputa împotriva-ne dacă aveți o problemă.

Copyright © 2013 EXINERA.Toate drepturile rezervate.


 • Numărul De Model: bcm943602cdp
 • An: N/A
 • Garanție: 6 luni
 • MPN: N/A
 • Modelul PC-ului: A1418 A1419
 • Tip: Conectori
 • Calitate: Folosit Bine
 • En-gros: Da
 • Dimensiunea Ecranului: 21.5" 27"
 • EMC: vezi descrieri
 • apm: N/A
 • Produse De Stare: Stoc
 • Nume De Brand: EXIN
 • Pachet: Da
 • PC Familie: Pentru iMac

Etichete: 2011 imac, lenovo wifi, 27 imac lcd, aeroportul apple, a1312 imac, bcm943602cs cablu, apple tv suportului, Imac 27, bcm94360cd, apple imac placa video.

Ați putea dori, de asemenea