En-gros de Budism figura Zeiței Matsu MAZU Guan yin Dumnezeu Asia de Sud-est ACASĂ protecție Propice Prosperitate FENG SHUI statuie

1 405.87lei 1 464.44lei

【 prieten , Dacă vrei o familie prosperă, prosperă cariera si noroc.ai nevoie de a invita un Dumnezeu buddha statuie , persista pe închine în fiecare zi, o Jumătate de an sau un an mai târziu, Buddha, Dumnezeu poate binecuvânta dorinta sa devina realitate . # O ur Dumnezeu buddha statuie din Templu din china, Maestrul a aruncat o lumină de putere, este foarte, Foarte eficient. 】 1: biroul de acasă de Casa ## Eficace de Protecție

2: Binecuvântarea de sănătate și de siguranță ,

3: noroc

4: afaceri înfloritoare bani

Valoarea de piață : NE $ 1200 dimensiuni : 30cm inaltime de familie de origine Spirituală protecție material : bun

---- vom verifica și ambalaj cu atenție și de a trimite comanda la stația de poștă timp de 2 zile după de a primi plata .

----- Vă rugăm să înțelegeți că transportul maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Air mail, posta sau epacket :

în Australia , SUA , marea BRITANIE ,Europa : 15-25 de zile .

alte țări au nevoie de mai mult de 30 de zile .


  • Material: Material Organic
  • Caracteristică Regională: China
  • Nume De Brand: TANGYONG ARTA
  • Tema: Budismul

Etichete: cu feng shui figurina, sculptura femeie, decor feng shui, rășină statuia lui david, caishen, cu feng shui, kuan, zeita, pandantiv avere, bustul greacă.

Ganjanebel
2020-09-14
5/5
Exquisite detail! I am very happy. I highly recommend this merchant after multiple orders.

Ați putea dori, de asemenea