15/30 Tatuaj Foi Transfer Hârtie Tatuare A4 Tatuaj Hârtie Termică de Transfer de Hârtie Stencil Tatuaj Hârtie pentru Tatuaj Kit de Consumabile

24.16lei 34.50lei

Caracteristici:

Vine cu 15/30 foi A4 tatuaj actele de transfer, poate fi folosit cu termice copiator mașină.Tatuajul hârtie de transfer se face de înaltă calitate de coloranți și hârtie stencil tatuaj.

Fiecare tatuaj hârtie de transfer are 4 straturi de ziare.Prima pagină este maestru foaie, a doua pagină este tesut protector, cea de-a treia pagină este carbon pagină, ultima pagină este galben coala suport.

Usor de folosit, elimina pagina a doua înainte de utilizare și se aplică design-ul de pe prima pagina.Eficient economisiți timp și să păstreze design-ul tatuaj gratuit de la daune.

Puteți utiliza tatuaj hârtie de transfer a transfera modelul de tatuaj pe care ai proiectat direct pe piele sau să-l utilizați cu un tatuaj mașină de transfer sau tatuaj transfer de săpun.

Este un cadou perfect pentru tatuaj ucenici sau tatuaj artist.

Caietul de sarcini:

Tip: Tatuaj Hârtie De Transfer

Material: de Înaltă calitate de coloranți și hârtie stencil tatuaj

Dimensiune: 8.5"" x 11"" A4 (4 straturi ca un set)

Culoare: Alb/galben/albastru

Calitate: 30/15 coli(Opțional)

Dimensiune pachet: 30.5*22*0.6 cm / 12.0 * 8.7 * 0.2 în

Pachetul Greutate: 150g / 5.3 oz

Lista De Pachete:

15/30 * Tatuaj Hârtie De Transfer

Atunci când se utilizează Escrow,banii Tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs..Banii vor fi eliberați de la noi doar după confirmarea de livrare,de Plată mst fi făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă Rugăm să așteptați câteva munutes și încercați din nou.

Confirma Adresa Cu Numele Complet

Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere.Am expediat de la Freemindtherapy.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliespress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.Vă mulțumesc foarte mult pentru achiziționarea de noi!

Am expediat în întreaga lume de către EMS,DHL,FedEX,TNT,Epacket,China Post,HK Post și așa mai departe.Suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de Thire-Party service,Dar daca coletul nu ajunge în timp de așteptat,vă Rugăm să ne contactați,Vom ajuta să urmărim și să-ți dea o replică bună.De urmărire URL:http://www.17track.net/


  • Numărul De Model: Tatuaj transfer de hârtie

Etichete: stancil, tatuaj, material tatuaj, machin tatuaj, 15 tatuaj stencil, runda tatuaj stencil, stencil tatuaj maori, henna stencil, album stencil, henna stencil tatuaj.

Galitcaia Anna
2021-02-07
2/5
The material was folded
S V N 82
2020-11-19
5/5
Very satisfied with my order received quickly

Ați putea dori, de asemenea