5060112970 8943692740 auto compresor ac pentru Isuzu Elf NKR 66 E NPR 66 E NPR 66 L NPR 66 D NPR 66 G NPR 66 P 4 HF 1

541.03lei

Auto con de aer a compresorului instalației de climatizare VALEO PENTRU Isuzu Elf NKR 66 E NPR 5060112970 8943692740

Item ID:HY-AC943

Se aplică :

pentru Isuzu

VALEO 1PK

Compresor Pachet :

A face o comanda:

Inainte de a comanda, vă rugăm să re-verificați dacă acesta este corect produsul de care ai nevoie.Sau trimite-ne dvs. de piese de schimb pentru a face sigur ce model vrei.Apoi alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Ne va livra bunurile în termen de 3-7 zile după ce plata a terminat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate vamale suplimentare onorariile, taxele vamale și alte taxe de import.

Informații despre companie :

este o fabricarea si comertul cu ridicata al pieselor de schimb auto/C piese cu facilități de testare bine echipate și puternic tehnic vigoare ,care este o gamă completă de vehicule produse de aer condiționat.Despre produsele noastre, inclusiv compresor, ambreiaj, condensator, vaporizator, ventil de expansiune, supapa de control, receptor-uscător, scurgeri de instrumente de reparații și așa mai departe.

Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către clienți din peste 80 de țări, putem produce orice produse OEM.Sincer bun venit clienții noi și regulate din întreaga lume să ne contactați pentru o viitoare relație de afaceri și succesul reciproc !

FAQ Despre Auto Compresor a/C pentru: *Î: dacă eu nu pot găsi produsele de care am nevoie în magazin, cum as putea comanda ? - O : noi oferim o gama extrem varietate de vehicul aer condiționat bunuri, inclusiv ac sistem de servicii de instrumente.Dacă nu găsiți produsele de care ai nevoie, atunci puteți lăsa un mesaj la noi în magazin sau Whatsapp , sau trimite e-mail, orice nevoie de dvs. va primi răspuns prompt. *Î: produsele au garantie ? - O : Toate produsele în compania noastră oferă garanție, de exemplu, compresorul este o garanție de un an; a ambreiajului compresorului este de doi ani de garanție.Noi oferim 1 an gratuit de întreținere; cumpărătorii ar trebui să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi marfa, vom repara sau schimba noi parte. *Q: Dacă am greșit, produse,și am primit-o, să mă întorc ? -A: Pentru această problemă, vă sugerăm să vă asigurați-vă că elementele corecte înainte de a termina de cumpărare, în ordine, dacă aveți unele întrebări, ar fi bine să confirmați cu serviciul nostru pentru clienți.Dacă ați găsit că este greșit produse atunci când îl primiți, vom accepta returnarea bunurilor sub pachetul de produse bine, în caz contrar, vom refuza să semneze pentru demage sau obiectele utilizate.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de transport maritim și produsele returnate sunt originale din statutul lor.Deci, înainte de plasarea comenzii, trebuie să asigurați-vă că piesele se potrivesc masina ta, pentru a evita costuri inutile. *Î: de zonă de la Distanță -O: Unii clienți aleg DHL / TNT ca mod de transport maritim, dacă numele orașului sau codul poștal este o zonă de la distanță în DHL / TNT-ul, de obicei, au nevoie să plătească suplimentar 30 usd fel de zonă de la distanță; Sau modificați o altă adresă, care să evite zona de la distanță.O.pentru Russain Clienti: te Rog scrie-ti Numele Complet pentru a asigurați-vă că comanda poate fi deliveried succes

B. pentru Brazilia Clienti:

Vă rugăm să ne dea Numarul CPF dacă scopul de făcut

Vă rugăm să alegeți EMS express, care vă poate ajuta să clar vamale cu ușurință.

*Q: cod Fiscal -O: Pentru Brazilia clienti, va rugam sa ne oferi Numarul CPF după plata făcută.În cazul bunurilor de retur de Brazilia vamale, vă rugăm să alegeți EMS express deci, vă poate ajuta să clar vamale cu ușurință. *Q: Feedback-ul-O: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Și, dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme cu cele mai bune servicii pentru clienți.

Călduros bun venit pentru dumneavoastră cât de curând !Noi vă va oferi cele mai bune noastre de produse si servicii !Să începem comanda acum .


 • Lățime Produs: 25cm
 • Element De Lungime: 25cm
 • Tip De Material: Aluminiu
 • Caracteristici Speciale: FACE MISTO
 • Putere De Intrare(W): NA
 • Coeficientul De Performanță(COP): NA
 • Shell Tip: De Tip Deschis
 • Înălțime Element: 20cm
 • Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea: China
 • Tensiune: 12V
 • Zgomot(dB(A)): NA
 • Oem: 5060112970 8943692740
 • Articol: HY-AC943
 • Capacitatea frigorifică(KW): NA
 • Articol Greutate: 8kg

Etichete: fengshou, npr, salt start baterie, nkr, trage ușor de a începe, hino supapa, dmx fuziune, adelin, dmx512 splitter, frână frando.

Ați putea dori, de asemenea