Ghid Instrument Ușor De Transportat Acrilice Două Dimensiuni Greu UV Imprimate T-shirt Riglă Aliniere

17.13lei 22.82lei

Caracteristici

1. T-shirt Conducător este un mod rapid, ieftin, și ușor mod de a încerca t-shirt instrumente de aliniere în diverse dimensiuni.

2. Acesta vă poate ajuta pentru a face stânga, centru sau dreapta aliniamente și de a salva timp pe centru desene.Acest Domnitor este foarte compact și ușor de transportat

3. Acest T-Shirt design tool este un mare ajutor atunci când alinierea ta de design de la T-Shirt, Ușor de utilizat, pur și simplu linia de conducător la guler și centru de design, înainte de presare.

4. Ghidul este realizat de înaltă calitate de cristal clar buna acrilic pentru o vizualizare ușoară de grafice și capacitatea alunece de-a lungul cu cămașa de acces la toate părțile de tricou.

5. De înaltă calitate, acrilice este de precizie cu laser tăiat Clar materialul cu greu UV tipărite absolvit de mărci.pentru o citire ușoară față de orice tricou de culoare.

Caietul de sarcini

Material: Acril

Dimensiuni:

4 cm: lungime 24cm, latime 12.7 cm, grosime 0,2 cm

7 inch: 41cm lungime, 12,7 cm lățime, circa 0,2 cm grosime

Pachetul Include:

1 x Rigla


  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: model de conducător, cutter conducător, catsuit cu fermoar, ghid tricou, instrument de gradina, conducător croitor, faux speculative, regula coase, conducător, sublim.

Ați putea dori, de asemenea