2019 New Sosire Original Finlanda B Trupa A11 preluare EQ pret de fabrica B-Band A11 3 butoane preamp eq transport gratuit B Trupa A11 EQ

223.73lei

Bine ati venit la China Chitara Fabrica

noi de aprovizionare cu ridicata și cu amănuntul, calitatea este excelenta, iar pretul este mai mic!

Bine ati venit la China Personalizate Chitara Fabrica

noi de aprovizionare cu ridicata și cu amănuntul, calitatea este excelenta, iar pretul este mai mic!

Profilul de companie despre NOI:

Fabrica este situat în Weifang, China, care este specializata in manufactureing( buildiing) și exportul de toate tipurile de instrumente muzicale, cum ar fi chitare electrice, basuri electrice, acustice,acustică, chitară electrică și accesoriile sale.Așteptăm cu nerăbdare de a avea o cooperare sinceră și dezvoltarea reciprocă cu întreprinderile și cu prietenii de la peste tot în lume.

Garanție De Calitate:

Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton, sunet atractiv, buna performanta si aspectul grațios.În plus, suntem chitara producător în China, și avem chitara fabrica si chitara tehnicieni, fiecare chitara va fi verificat și testat înainte de expediere, asa ca noi va oferim chitare bună calitate, dar scăzut în preț, cred că veți obține un rezultat pozitiv cu chitara de la mine.

Timp De Livrare:

După ce plata a fost confirmată, postul tau va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare.De obicei, va dura 5-7 zile de la U. S. A. Transport maritim prin EMS, e-service este atât de rapid și politicos, și noi vă va oferi cu numărul de urmărire astfel încât să puteți convenabil de a monitoriza transporturile de progres pe e site-ul.

Transport Gratuit:

Transport gratuit prin EMS sau China Post. ( alte moduri de transport sunt opționale, dar clienții trebuie să plătească taxa de transport.Clienții Trebuie să plătească unele taxe vamale pentru unele țări, vă rugăm să fie bine informați de acest lucru. )

Vamale de Eliberare ( mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)

Ne va livra elementul ca un cadou de ziua și raport de valoarea bunurilor de 40 de DOLARI.Poate fi necesar să plătească puțin sau nu taxe vamale.Vama va deschide pachetul și reevalua chitara uneori, Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți la chitara prin condiții de siguranță.

Politica De Retur:

Acceptam retur dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție,sau daca produsul a ajuns la tine într-un deteriorată.Clienții nemulțumiți pot livra produsul imediat cu ambalajul original, în termen de 3 zile.Va vom trimite returna produsul taxă de îndată ce voi primi produsul.Dacă este posibil, putem returna parțial pentru a repara în cazul în care mărfurile nu este grav deteriorat, care depinde de negociere.Taxele de transport spate va fi acordat de catre cumparator!!

Pachet:

Toate chitarele nu vii cu un caz dificil, dacă nu există marcu ( chitara cu un hardcase) în produsele titlu.Pentru hardshell, este opțional pentru a cumpăra toate chitarele, dacă-l cumpere, ne va livra la chitară în interiorul hardcase pentru o mai bună protecție.Dacă nu cumperi hard caz, vom folosi spumă și carton pentru ambalaj pentru transport maritim.

Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător, vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu-ți place chitara mea pentru nici un motiv, vă rugăm să nu ezitați să-mi trimiteți feedback-ul dvs., eu va apreciez mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un nurtual sau feedback-ul negativ!

Vom Rezolva Orice Problemă s-ar Putea Întâlni în activitatea Noastră!

Cred în Dumnezeu și Utilizarea Inima să Facă Totul!

La Ultima doresc cumpărături plăcute aici!

cel mai bun ceea ce privește,

Kevin Shi

câteva poze de Chitara din Fabrica pentru o mai bună înțelegere pentru noi,


  • Tip: Pickup
  • Numărul De Model: A11 B Trupa 2018

Etichete: chaylor, acoust chitara pickup, b trupa chitara pickup, preluare preamp, eq, piezo pickup, pickup vechi, chitara acustica de preluare preamp, b banda de preluare, b band acustic.

Ați putea dori, de asemenea