Non-Alunecare De Covorașe De Baie Super-Absorbant De Duș Baie Covoare Moi Toaletă Podea Mat Mașină De Spălat Covor Mic Capac Wc Baie

10.29lei 17.41lei

Descriere:

MOALE: Fabricat din poliester,baie mat oferă un confort unic sub picioarele tale.Acest covor este special conceput pentru a vă ajuta să elimine presiune picior care nu este disponibil în alte covorașe de baie.

ANTI-ALUNECARE.baie pad este non-alunecare și non-toxice, și poate țineți ferm toate tipurile de pardoseli, inclusiv gresie și lemn.

ULTRA ABSORBANT: excelente de absorbție de apă de podea mat usuca picioarele tale imediat cum pășești pe ea, în timp ce protejează picioarele de podeaua rece, de asemenea, protejează podeaua de umiditate.

MAȘINĂ de spălat ȘI UȘOR USCAT: covorașe de baie sunt ușor de curățat și de îngrijire .Se spală cu detergent în apă rece și uscat cu tambur, la o temperatură scăzută, sau în aer liber, dacă este posibil.Acest lucru va asigura că mat rămâne durabil și vibrante de ani de zile.

OCAZIE: baie covor este potrivit pentru bai, dormitoare, camere de zi, toalete, și pulbere de camere.Este, de asemenea, adecvate pentru animale de companie rogojini, în camere de copii, precum și pentru multe alte locuri în jurul valorii de acasă.

Caietul de sarcini:

Material: Poliester

Dimensiune: aprox.

40x60cm/15.75x23.62 inch

50x80cm/19.69x31.5 inch

Pachetul Include:

1 Bucata Baie Mat

Notă:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Datorită măsurare manual, pot exista 1-2cm de eroare în dimensiune.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte

Etichete: comerciale, covoare de baie, wc mat set koe, covoraș de baie, baie covorase baie, covor în baie, aur wc mat, covoraș de baie set, curbe de toaletă covor, anti praf de rugăciune mat, covor baie.

Ați putea dori, de asemenea