Suprafața planetei Marte HD prin Satelit, Hartă Creative Living Decor de Perete Harta Bine Panza Pictura Pentru Decor Acasă Meserii

34.66lei 46.82lei

Atribute

Culoare:Ca Imagine

Dimensiune:60x90cm

Greutate::175g

Tip:Harta

Material:Bine Panza

Caracteristică:rezistent la apa,Nu-decolorare

Pachet

Rola ambalat in tub de plastic pentru a se asigura nici cutele de pe hartă.

Numai hartă,altele nu include

Vă Rugăm Să Note

În scopul de a menține acuratețea și precizia harta, vom face în funcție de amploarea reală a hărții.

Acest lucru poate lasa necompletat zone de pe marginile hărții primiți.

Poate exista o ușoară diferență de culoare între primit fizice imagine și imaginea pe Internet.

Acestea sunt normale manifestare și nu afectează utilizarea de către dvs. a produsului.

Transport

1.Vom verifica toate elementele înainte de a trimite.Toate produsele sunt de brand nou, nu a fost folosit sau recondiționat.

2.Dacă nu există nici o întârziere,acesta poate fi cauzat de vremea rea,forță irezistibilă sau de control personalizat.

3.Dacă ai nevoie de un element de urgență,vă rugăm să ne contactați, plus costul de transport maritim pentru a Exprima Shippinglike FedEx,DHL,UPS,ia 5-8days.

4.Noi nu suntem responsabili pentru greșite sau nelivrate adresa.Vom accepta doar verificate și confirmate adresa.

5.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să-l schimbe în primul rând înainte de a plăti.

Despre Retur

1.Dacă elementul este defect și nu funcționează la sosire, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea defecte pentru reparații sau de restituire.Rambursarea va fi oferită numai pentru produsele deteriorate în post sau care sunt defecte.Produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la cumpărare la primire.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

2.Acest produs are 3 luni garantie.Oferim gratuit servicii de reparatii in termen de 6 luni de la data de achiziționat.Dacă este deteriorat nejustificate cauzate de uzura, murdarie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare funcționare, accident sau reparat de către o persoană neautorizată, garanția devine nulă.

3.Toate retururile trebuie să aibă o autorizație prealabilă.Vă rugăm să rețineți că nu vom accepta orice retur care nu au fost autorizate de către noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale de returnare.Dacă solicitați o rambursare în perioada de valabilitate, va vom oferi o rambursare fără taxe poștale.Noi suntem responsabili doar pentru o dată re-trimiterea de cheltuieli pentru înlocuire din cauza unor defecte.

Contactati-ne

Vă rugăm să ne contactați înainte de Feedback Neutru sau Negativ, Vom fi cu tine până când sunteți mulțumit.Obiectivele noastre sunt de satisfacție de 100%, afacerea ta repeta și feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă aveți orice problemă cu achiziția dvs., vă Rugăm să anunțați-mă imediat andgive-mi o șansă de a rezolva totul pentru satisfactia ta.Vom răspunde în 48 de ore.


 • Greutate: 175g
 • Tip: Harta
 • Mediu: Cerneala Rezistenta La Apa
 • Cenzura Cod: NICI unul
 • Forma: Dreptunghi
 • Material: Bine Panza
 • Numărul De Model: 170101031244
 • Ambalare: Rola De Incarcare
 • Scene: Decor de perete,să Învețe și Educație
 • Dimensiune: 60x90cm
 • Cadru: No
 • Technics: Vopsire Prin Pulverizare

Etichete: cravata hărți, piele hartă a lumii, ceramica decor acasă, harta lumii perete, harta lumii, mapa mundy, 3d autocolant de perete, harta vinului, collins lume perete hartă, poster totoro.

Gurbalova
2021-01-25
5/5
Отличное качество печати, карта супер!

Ați putea dori, de asemenea