Noi Rattan Rotund Oglindă De Machiaj Inovatoare Art Decor Dressing Baie Agățat De Perete

37.95lei 52.72lei

Noi Rattan Rotund Oglindă De Machiaj Inovatoare Art Decor Dressing Baie Agățat De Perete

Caracteristici: 1. Materiale naturale: materiale Naturale, forme geometrice, retro-inspirat și neutru rattan modele, fara miros, puternic, nu este ușor de deteriorat.

2. Simplu stil nordic: O foarte simplu stil Nordic, mână-țesute rattan produse, pot fi utilizate în orice cameră sau combinat cu alte oglinzi pentru a crea tematice pereți.

3. Materiale de înaltă calitate și natural imagistica, nu este ușor să se oxideze, nu este ușor de rugină, rattan design, inodor, puternic și nu este ușor de a deteriora.

4. Economie de spațiu și frumos: Atârnat pe perete, fără a lua spațiu.High-definition oglindă de argint face imaginea mai clară, mai convenabil de a folosi.

5. Sticla oglinda părți: Netedă suprafață oglindă, fără distorsiuni.În timpul instalării, vă rugăm să acorde o atenție pentru a stabili dacă sticla este deteriorat și dacă-l doare pielea.

6. Curățare și întreținere: Doar ștergeți cu o cârpă moale și umedă.

7. Aplicație: Potrivit pentru toate blaturi, potrivit pentru decoratiuni interioare, studio, studio, partid, etc, face viața ta mai mult bun gust.

Caietul de sarcini:

Material: ratan

Greutate: aproximativ 130g

Dimensiuni(aprox.): diametru exterior 45cm/17.72 în; diametru interior 11cm/4.33 în

Lista De Ambalare:

Rattan Oglindă De Perete*1


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: AIHOME
  • Numărul De Model: Rattan Decorative Oglindă de Perete pentru Camera de zi Baie

Etichete: rattan tapet, oglinda vintag, ika oglindă de perete, led miror, oglinzi foto, miracullum autocolante de perete, rattan copac decor, Rattan, cos ratan, decor oglindă de perete.

Killasangel
2021-02-02
2/5
The mirror is plastic, when it put in the description it was mirror.

Ați putea dori, de asemenea