AAA+++ LCD de Calitate Pentru iPhone 6s Ecran Tactil Digitizer Ecran Înlocuirea Ansamblului Modulului pentru iPhone 6 plus Alb Negru Culoare

59.39lei

Sfaturi cald pentru prietenul meu:

1. Înainte de instalare : vă Rugăm să testați funcționalitatea înainte de instalarea.

Uscat este necesară o testare înainte de instalarea pe deplin piesa de schimb.Eșec pentru a testa uscat înainte de instalare anulează toate garanțiile.

Fii atent:flex cablu de ecran este foarte sensibil și este ușor de deteriorat.Manevrați cu grijă.

2. Instrucțiuni sunt prevăzute pentru această listare .Acest lucru nu este un lucru usor pentru cineva care nu are experienta deloc.Vă rugăm să căutare video despre înlocui LCD de pe Youtube pentru a afla cum să facă.

FYI:https://www.ifixit.com/Dispozitiv/Telefon

3. Recomanda Instalarea Profesionala :

Instalare profesională este foarte recomandat.Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.

Despre Paymnet

1. Toate cardurile de credit și Western union, TT, Transfer Bancar, Moneybookers sunt acceptate sub Secure ESCROW.

2. Dacă aveți orice plată problema, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat.

Despre Shipmnet

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Comanda va fi expediată în termen de 24 de Ore Lucrătoare după ce plata este confirmat.(Va vom informa imediat, atunci când a cumpărat produse sau culorile nu sunt disponibile)

2. Toate produsele pot fi livrate prin DHL, EMS, UPS, FEDEX, China Post și Singapore Post cu Număr de Urmărire pentru verificare colet starea on-line.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plata.

3. Coletul navei la ordinul de plată Adresa de Destinație Numai!!!(Mai ales pentru expeditorii Drop)

4. Observa!!În plus taxele de transport maritim trebuie să fie perceput dacă Adresa de Destinație este pe Zone Îndepărtate Listă, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Datoria și Personalizate

1. Din cauza Politicii Comerciale Internaționale și Subțire Margini, vă rog să observați că noi nu suntem responsabili pentru eventualele taxe/impozite locale sau alte obiceiuri legate de taxe.

2. NU avem nicio DATORIE, dacă NU faci vămuire în timp.

Condițiile De Garanție

1. Toate produsele, Garantie 12 Luni, 100% de Brand Nou și Strict Testate înainte de expediere.Vă rugăm să ne informați în TERMEN de 3 ZILE de la primirea coletului, dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre(imagine Reală și alte dovezi trebuie să fie dat), atunci noi va oferim Înlocuire/Rambursare în cazul în care produsele nu sunt conform descrierii.

2. În cazul în care elementul este în posesia ta MAI MULT de 7 Zile, se consideră că este UTILIZATĂ/Second-hand.Noi va oferim DOAR servicii de ÎNLOCUIRE după ce vom obține elementul retur.

Inlocuire/Schimbare

Acceptam schimb/înlocuiți elementul în termen de 7 zile, atunci când cumpărătorul de a primi marfa.Cumpărătorul ar trebui să plătească costurile de returnare a tuturor produselor nedorite și ar trebui să se întoarcă înapoi în noi, nefolosite si dezinstalat condiție în termen de 30 de zile de la cumpărare.Fără excepții.

Atenție:

1. Cele mai multe dintre produsele noastre au specială de timbre pe fiecare.Vă rugăm să nu ștergeți-l.Avem profesională a lucrătorilor pentru a evalua dacă produsele este al nostru.Elementul a fost găsit, nu ale noastre nu vor fi schimbate sau returnate și nu vom permite navei înapoi la tine.

2. Încercați să păstrați ambalajul original, dacă aveți nevoie pentru a înlocui produsul.Utilizați cutii de carton pentru a reveni dacă ambalajul original este deteriorat.Restituire sau de Schimb nu vor fi disponibile pentru cei zdrobit produse avut loc în timpul transportului.

3. Nu vom oferi înlocuire sau de restituire în cazul în care elementul-am primit a fost instalat(inclusiv produsele lipite cu adezivi), deci asigurați-vă că nu există nici o aparență de rupere și funcția de probleme înainte de instalare.

Întotdeauna se poate ajunge la noi cu mare comanda cu reducere mare!!!


 • pentru iphone 6plus de afișare: Telefon mobil lcd touch ecran înlocuire pentru iPhone 6 plus
 • Display LCD Touch screen: pentru iphone 6 display reparatur, pentru iphone 6s display wechseln
 • Nume De Brand: mobymax
 • Ieftin display digitizer: pentru iphone 6s plus display tausch pentru iphone 6 6s cu ecran de reparare
 • Material: IPS
 • Timpul De Livrare: în termen de 24 de ore de la plată a confirmat
 • Element Stare: Noi
 • Compatibil Model de iPhone: IPHONE 6
 • Ecran: > 3"
 • Pentru iPhone 6 LCD: Tot AAA de Încercare de 3 ori, unul câte unul strict de afișare pentru iphone 6
 • Pentru ecranul iPhone 6s: pentru iphone 6 6s ecran lcd si digitizer
 • Tip: LCD și Touch Ecran Digitizor
 • display lcd 6s plus: pentru iphone 6s inlocuire ecran
 • Ecran Tactil De Tip: Ecran Capacitiv
 • Compatibil Marca: Apple iPhone
 • Numărul De Model: pentru iphone 6 6p 6s 6sp ecran
 • Rezoluție De Afișare: 1024x768
 • Origine: NC(de Origine)
 • culoare: Alb și negru
 • LCD Kit: Da

Etichete: ecran tactil capacitiv de zmeura, led pixel stick, 149 lcd, Romantic Cer Înstelat, flash iphone 5s module, copil led, at043tn24, iphone 5 original modulul de afișare, display iphone module, iphone 5s modul de rețea.

Ați putea dori, de asemenea