Încadrarea Capsator Electric Capse pentru Pistol de Cuie 220V 1800W Scule Electrice Pentru prelucrarea Lemnului, unelte de Mana

178.95lei

Capsatorul Electric este un nou tip instrument convenabil pentru decoratiuni de camere .mobila si cutie de lemn.Este convenabil de a transporta și de a lucra mai eficient decât arme pneumatice , de asemenea, cu zgomot redus.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 220V, 50HZ

Putere: 1800W

Trage viteza: 1-3 cuie pe seconder

Magazing capacitate: 100buc

Presiune aer: 0.4-0.8 MPa

Utilizarea preluare: 8mm

Unghii: F10,F15,F20,F25,F30. 10-30 MM direct de unghii poate fi folosit. (fără inclus)

Funcționare:

1.Instalarea de unghii: vă Rugăm să deconectați arme hefore instala unghii , apoi deschideți capacul de arme groove , pune dimensiunea corectă de unghii în glonț ciip .Asigurați-vă de unghii este în partea de jos de arma, groove și închideți capacul cu grijă pentru a repara arma groove .Armele numai pentru material lemnos, atunci când se utilizează acest instrument, vă rugăm să îndreptați împotriva lemn și ține 90 de grade la dreapta.Nu utilizați fără unghii.

2. Întreținere: Păstrați arma groove clar.Și secțiunea de cablu de alimentare este de peste 1,25 mm pătrat.Instrumentul poate nu de lucru continuu, datorită motorului va fi căldură.

3. Atenție: Citiți Manualul de Utilizare cu atenție înainte de a utiliza.Atunci când se utilizează instrumentul , asigurați-vă că pentru a purta aprobat ochelari de protecție și mănuși pentru a evita leziuni ale corpului.Nu vizează pe cineva.Fi sigur deconectați atunci când instrumentul nu este utilizat sau de a face orice ajustare.Ia restul de unghii după terminarea lucrărilor.

Pachetul Inclus:

1x capsator Electric

1x percutor

2x interioare hexagonale chei

1x manual de Utilizare


  • Sursa De Alimentare: De energie electrică
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: DOERSUPP

Etichete: aer capsator pneumatic, capsator pneumatic u, curăța arma, capsator de birou, electric capsatorului capsator, gun metal pistol, unghii capsator baterie, pusca pistol, pistol de unghii, barutlu pistol de cuie.

Ați putea dori, de asemenea