ATEnge fără Fir Aer Duster pentru Calculatorul de Gaz Comprimat Cutii de Aer,Tastatura Aspirator Auto, Reîncărcabilă Electrice Duster Aer Blowe

204.98lei 366.07lei

【EXTREM DE PUTERNIC ELECTRICE DUSTER】

ATEnge Electric Duster se află pe primul loc pe piață în virtutea de un singur lucru, că "Niciodată un compromis la calitate!" Duza de pulverizare-am făcut este perfect mai mici, dar iese extrem de puternic punct de vigoare până la "1OZ".Pentru a face chiar mai puternic, cu motor de mare putere de 33000RPM adoptat, astfel încât ATEnge tastatura cleaner poate produce super-puternic axial de aer și de a face mai dificila de curățare de locuri de muncă care toate celelalte marci nu poate chiar au o încercați!

La Îndemână Confort Design & Eco-Friendly:

Structurat cu un full-palma de prindere design și duză detașabilă, este confortabil să dețină și este economie de spațiu.În plus, dispozitivul este extrem de prietenos cu mediul înconjurător ca e testat de 5000 de ori de utilizare și economisire a energiei și convenabil de a folosi.

【Baterie reîncărcabilă pentru mii de re-utilizare: 】

Built-in 6000mAh baterii cu litiu durează de aproape 30 de minute după o încărcare completă.Atunci când într-redus de energie, s-ar putea ține de lucru prin intermediul unui cablu USB și nu se va opri niciodată.

【De înaltă eficiență și ia 99% praf:】

Viteza de rotație reches să 33000RPM, care produce un foarte puternic fluxul de aer pentru a garanta o curatare profunda.

【UȘOR DE UTILIZAT ȘI DE ECONOMISIRE A ENERGIEI】

Acest ATEnge aer duster este special conceput pentru a obține USB perceput mai repede cu o 2A adaptor (nu sunt incluse), scurtarea duratei de timp de încărcare 3 ore.Gradul de utilizare poate fi extrem de crescut.


 • Certificare: ce
 • Putere (W): 50W
 • Ilifi: Curățare
 • Capacitate Caseta Praf (L): 0,5 L
 • Nume De Brand: ATENGE
 • Cordless AIR Duster: opolar
 • Origine: NC(de Origine)
 • Funcția: Uscat
 • Tensiune (V): 11.1 V
 • Pentru: Xiaomi
 • Curat: aer duster

Etichete: xiaomi dreame t20, robot de jucărie, mi xiomi, makita instrument, aer duster spray, oamenii de calculator, roborock s5, kawaii keycap, roborock s6, anker soundcor.

Daddio316
2021-01-18
5/5
Tourn write only
Olgaegorova 88
2021-01-25
5/5
parfaite fonctionnel super
Alexkr333
2021-01-28
5/5
Kind small This blower, and real with her wariatka. Szwagierka as it dopadła it went the blast on vary that orgasm dostała.
Lobito Gronetlv
2021-01-28
5/5
Order arrived very fast. Tried in action-everything corresponds to the description. Strong enough air jet. I recommend this seller and manufacturer.
Vampirchikyulya
2021-01-21
5/5
Good contact with the seller, fast shipping, product exactly as described, pretty safe package. At this point the air duster is working good, really strong air, can would be able to give me that amount of power. Product is pretty light in hand, but quality looks really high. If my opinion changes for greater or lower I'll add additional feedback. As for now it's 5/5.

Ați putea dori, de asemenea