Infraroșu Termometru Digital Termometru electronic Multi-scop Non-contact a măsura temperatura arma

15.09lei 27.46lei

Infraroșu Termometru Digital Termometru electronic Multi-scop Non-contact a măsura temperatura arma Caracteristici: 1. Rapid temperatura de măsurare: timp de măsurare 2. Dual-modul de măsurare a temperaturii: Se poate măsura temperatura corpului uman / material de temperatura / temperatura / temperatura mediului ambiant. 3. Alarmă de temperatură: utilizatorul poate seta în mod liber de alarmă de temperatură în funcție de propria situație. 4. Unitatea de conversie: Celsius și poate fi transformat între diferite țări și regiuni 5. Stocare date: Magazin de 32 de seturi de date de măsurare, care este convenabil pentru individuale și multi-persoană de analiză și comparație. 6. Ecran mare de afișare: ecran Mare, ecran LCD, lumina de fundal alb, pot fi afișate în mod clar sub nici o lumină. 7. Ușor de utilizat de economisire a energiei: Un singur buton de măsurare și funcționarea convenabil; automate de economisire a energiei oprire timp de 15 secunde, fără operația 8. Ultra-lung lfe: Instalați 2 baterii AA, pot fi folosite mai mult de 100.000 de ori, iar serviciul minciună a produsului este de> 3 ori. 9.Ecran mare de afișare: ecran Mare, ecran LCD, lumina de fundal alb, se poate afișa în mod clar valoarea măsurată sub nici o lumină. 10. Modificare setări: puteți modifica setarea parametrilor pentru a se adapta la temperatura sistemului de măsurare în diferite țări (pentru persoanele cu diferite culori de piele) 11. Infraroșu de măsurare: Că numai măsurile de radiații infraroșii semnalului emis de organismul uman, și nu pe pielea umană, care este inofensiv pentru organismul uman.Descriere: Rapid măsurare a temperaturii, ecran mare, alarmă, timp minciună.Casa de măsurare a temperaturii instrumente.Caietul de sarcini: dimensiune Produs: 150 * 95 * 44mm (LxWxH) Culoare caseta dimensiune: 105 * 60 * 171mm Mașină greutate: 150g (inclusiv ambalaj) metal greutate: 110g gama de Măsurare: temperatura corpului, modul de 32 ℃ -42.9 ℃ mod de Suprafață de la 0 ° -100 ° c Greutate: 8-9KG de acuratețe: ± 0.2 ° c în intervalul de la 35 ℃ -42 ° c ± 0.3 ° c în afara intervalului de 35 ℃ -42 ℃ măsurarea abaterii este de maximum ± 0,3 grade. (Folosind importate cu infraroșu de detectare a sistemului) Pachetul Inclus: 1 x termometru Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


 • Origine: NC(de Origine)
 • Teoria: Termometru Cu Infraroșu
 • Nume De Brand: ACEHE
 • Tip: K
 • Max Măsurare A Temperaturii: 49°C Și Sub
 • Măsura De Tip: K
 • Utilizare: De uz casnic
 • Putere Tip: Baterie AAA
 • Tip Display: Digital
 • Stil: handheld
 • Dimensiunea De Afișare: 1.9 Inci & Sub

Etichete: termometru ir pirometru, bucătărie temperatura arma, febra metru, thermomet, arma temperatura copilului, pyromet, silicon pistol de temperatura, thermometr, digital termometru febră, pistol de silicon temperatura.

Elena Mikeshina
2020-10-14
5/5
Fast delivery to Slovakia.
Puscar Emi
2020-10-13
5/5
Fast delivery from Poland to Slovakia.
Tymarcus
2020-09-07
5/5
Dostawa bardzo szybko do Polski. Termometr zasilany w 3 baterie AAA (brak w zestawie), ale to nie jest problem. Mierzy szybko i dokładnie, kilka kolejnych pomiarów wykazało ten sam wynik. Termometrem można też mierzyć temp w pomieszczeniu lub inny obiek przełączając między "body" a "surface". Pomiar w st C lub F.

Ați putea dori, de asemenea