2 BUC Bâtă de Baseball de Afișare Montat pe Perete Raft Bat Suport de Bambus Suport Rack Pentru Introducerea Bâtă de Baseball și Softball Bat crosa de Hochei

37.63lei 40.88lei

2 BUC Bâtă de Baseball de Afișare Montat pe Perete Raft Bat Suport de Bambus Suport Rack Pentru Introducerea Bâtă de Baseball și Softball Bat crosa de Hochei

Puncte: 1、montat pe Perete Lilieci Afișa: 2 piese de design pentru a afișa orice lilieci orizontal pe un perete, folosind o gaură de cheie de design, dar șuruburi ascunse, care nu hardware-ul este afișat.Rack este un mare ochi-prinderea de decor pentru colectarea sau afișarea lilieci la domiciliu.

2、3.18 Inch Lățime: 3.18 inch larg simțit linie se va afișa diferite tipuri de bâte de baseball și mai ferm.Căptușite cu pâslă unde bâtă de baseball este plasat pentru a menține în stare curată, moale pad-ar proteja prețioase bat.

3、a se Potrivi Toate Dimensiunile: De bâtă de baseball raft dedicat pentru toate butoi de bâtă de baseball de la 2-1/2 la 2-3/4. Standard groove lățime și adâncime sunt potrivite pentru plasarea bâtă de baseball, softball bâtă, băț de hochei, etc.

4、Servicii de Viață Lungă: Cele bâtă de baseball rack-este făcut din lemn de bambus, care este lustruit luminos vopsea pentru a menține muntele departe de la obtinerea putred.Speciale manopera va asigura durabilitatea acestuia.

5、Hardware Incluse: baseball-ul montat pe perete bat rack vine cu 2 șuruburi și 2 dibluri pentru perete.Nu aveți nevoie pentru a găsi sau de a cumpara hardware-ul de unul singur.

Lista De Ambalare:

2*Bâtă De Baseball Rack


  • Numărul De Model: Bâtă De Baseball De Afișare Montat Pe Perete Raft

Etichete: pentru stick-ul de hochei, hochei, bâtă de baseball din oțel, hochei pad, bâtă de baseball titular, baseball sta, baseball decal, stick de hochei, inline hockey puck, bauer hockey.

Ați putea dori, de asemenea