Sas Fereastra de Etanșare pentru aparat de Aer Condiționat Portabil,400 Cm Pânză Flexibilă Placă de Etanșare Geam de Etanșare cu Zip și Adeziv Rapid

42.75lei 52.80lei

Sas Fereastra de Etanșare pentru aparat de Aer Condiționat Portabil,400 Cm Pânză Flexibilă Placă de Etanșare Geam de Etanșare cu Zip și Adeziv Rapid Menține Aer Cald:fereastra de etanșare pentru portabil de aer conditionat kit păstrează aerul rece în interiorul camera de eficient de difuzie a aerului cald de la fereastra.Prevenirea aer cald care circulă în camera ta,ține camera ta rece

Comod si Practic:Realizat din material durabil nailon,pur și simplu, fermoar in loc între geam și rama ferestrei și poate reglementează schimbul de aer eficient și de a feri de praf și ploaie.Ferestrele pot fi închise cu ușurință atunci când părăsesc.Nu este nevoie de demontat.

Ușor De instalat:pur și Simplu se aplică adezivul cârlig bandă în interiorul tău cadru de fereastră și de la fereastră la sine.Atașați fereastra de sigiliu pentru a cârlig bandă.Apoi,deschide fermoarul pe geam de etanșare și locul dvs. de aer conditionat furtunul de la fereastră.La sfârșitul anului,închiderea zip strâns în jurul furtunului.

Non-dae Fereastra:arilock sigiliul este potrivit pentru frecvent utilizate tipuri de ferestre(înclinarea windows sau aripi), cu excepția rândul său,-prelate luminator produs nu este potrivit.Se potrivește fereastră cu un maximum trei laturi de 400 CM.

culoare:Alb

Material:pânză

Conținutul Pachetului:

1* Sas Fereastra De Etanșare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


  • Numărul De Model: Sas Fereastra De Etanșare
  • Material: Pânză
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Modern

Etichete: portabil de aer condit, aparat de aer conditionat split unitate, 12000 btu split, deflector de aer conditionat, tayo, sas fereastra, aparat de aer conditionat acasa, aer condiționat pentru casa, aer conditionat punga, tesatura de aer.

Ați putea dori, de asemenea