Maxgeek DDTS380 400 KG/CM Mari Servo Alimentare 24V Precizie Servo Cuplu Ridicat Pentru Zona Industrială FPV

565.44lei 706.80lei

DDTS380 400 KG/CM Mari Servo Alimentare 24V Precizie Servo Cuplu Ridicat Pentru Zona Industrială FPV

Atenție:

- Înainte de încărcare, vă rugăm să reglați unghiul fără sarcină în primul rând, mecanice gem va provoca daune de comandă.

- Vă rugăm să testați diverse scenarii de aplicare de unul singur, și să le utilizeze după ce trece testele.Pentru diverse periculoase scenarii de aplicare, nu suntem responsabili pentru accidentele în diverse scenarii de aplicare!

- Acumulatorul nu este inclus.

Cabluri Video:

Video ForDemo:

Descriere:

1. Dimensiunea acestei servo este exact aceeași ca și pentru Seiko servo, iar greutatea este puțin mai greu pentru că toate angrenajele sunt din oțel altele (în timp ce servo pentru Seiko utilizează unelte din plastic, deci este un pic mai usor).Utilizatorii care folosesc servo pentru Seiko poate înlocui direct și de a folosi nostru de servo.Ne-am îmbunătățit structura internă.

2. Pentru a controla și conduce circuit hardware de servo, vom folosi mainstream actuale componente, cu atât mai repede viteza de calcul și de dimensiuni mai mici.A crescut fiabilitatea atunci când servo este blocat.

3. De conducere și de control, software-ul de servo a fost scris de propriile noastre de ingineri în jumătate de an, și algoritm PID a fost adăugat.

4. Partea mecanică de servo este, de asemenea, diferite de la servo pentru Japonia Seiko, echipamentul de servo pentru Seiko este o structură compozită de cupru și plastic.Folosim unelte de oțel, astfel încât greutatea este puțin mai greu, 880g.

5. Ca răspuns la viteza lentă de servo pentru Seiko pe care utilizatorii au fost critici, am gasit un motor profesional fabrica pentru a sprijini producția, utilizarea de înaltă temperatură emailate sârmă, importate perii electrice și comutatoare electrice pentru a îmbunătăți motor anti-suprasarcină capacitatea și după multe ori experimente, am optimizat eficiența și viteza motorului pentru a face să reacționeze mai repede.

6. IP67, și rezistență la temperatură scăzută de ulei de ungere utilizate în cutia de viteze ajunge la -30℃.

Caracteristici:

* Aplicabil pentru controlere servo, model de avion telecomenzi

* Aliaj de viteze motor cu cuplu ridicat

* Ultra-usoare din aluminiu aliaj cutie de viteze

* Usor de instalat, durabil, fiabil, stabil și practic de a utiliza

Aplicații:

* Mare roboți, braț mecanic putere articulațiilor

* Robot Industrial de automatizare

* Control precis al supapei de unghi

* Mare aparat de fotografiat PTZ

* De la distanță mare-masina de control de modele, de control de la distanță modele de nave

Parametri Tehnici:

- Tensiune nominală: DC 24V (12V-24V poate lucra, 12V cuplul și viteza sunt reduse la jumătate)

- Nu-curent de sarcină:

- Unghiul limită: 1200-1700US: aproximativ 90 de grade; 500-2500US: aproximativ 288 de grade (Pulse width determină unghiul.Dacă aveți nevoie de alte unghiuri, vă rugăm să mări sau micșora lățimea impulsului de unul singur, maxim este de aproximativ 288 de grade)

- Modul de Control: 1.0-2.0 MS puls: potrivit pentru modelul de avion de control de la distanță receptor de control; 0.5-2.5 MS puls: potrivit pentru multi-canal de direcție de control controller (puls frecvență: 50-333HZ)

- Materiale: * roți Dințate și arbori: aliaj din oțel, oțel călit, aliaj de aluminiu; * Shell: aliaj de aluminiu

- Servo-greutate: aproximativ 880g

- Viteza: 0,5 S/60° (echivalent cu 20 RPM)

- De viață mecanică: >300.000 de ori (370 ore)/(30 KG/CM)

- Cuplul limită: 400 KG/CM (Rupt de viteze de încărcare, nu este recomandat pentru a lucra la acest cuplu)

- Cuplu de pornire: 380KG/CM (pe termen scurt)

- Convenționale de cuplu: 140KG/CM (se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp)

Pachetul Inclus:

- 1 x Set de Servo

Notă: Doar servo este inclus.Alte elemente menționate mai sus nu sunt incluse, doar pentru scopuri demonstrative.Vă mulțumim pentru înțelegere!


  • Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: 40 kg servo metal, robot servo, dc servo motor, 6 kg de metal servo, 20 de kg de metal servo, 12v servo, puterea servo, de înaltă servo, servo, de mare putere servo.

Ați putea dori, de asemenea