Baitcasting Reel 13 Rulmenti 6.3:1 Raport de transmisie Magnetice Sistem de Frânare picătură de Apă roata momeala frânghie zbura roata unelte de pescuit roata

33.97lei 44.71lei

Caracteristici:

*1. Numai de mărimea unui palmier, dar care rezultă în excelente și cuprinzătoare spectacole.

*2. Forjare la rece, tratament anti-coroziune din aliaj de aluminiu roata de sârmă, și de finisare 16 decorative găuri, reducerea greutății, îmbunătățind în același timp aspectul.

*3. Corpul principal, capacul lateral și stele de frână sunt realizate de înaltă tenacitate plastic de inginerie și injectat în funcție de procesul de fabricație a aviației din plastic.

*4. Upgrade aliaj de aluminiu culbutorului cu suprafață anodizat, reduce foarte mult greutatea roții pentru a îmbunătăți calitatea generală linie de calitate si estetica.

*5. Structura ghidului bar a de precizie linia de rezultate, flexibil și uniformă de rotație.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Blobfish Roata

Material: oțel inoxidabil + metal + plastic

Dimensiuni: 13.2 * 10.5 * 6 cm

Utilizare:

*1. Vedeta de frână.Reglați forța de frânare a rocker în funcție de dimensiunea de pește pentru a se asigura că nu este ușor să se dezleagă sau rupe linia.

*2. Butonul de reglare.reglați viteza de rotatie de la roata de sârmă, și reglați-l în funcție de greutatea sinker înainte de turnare.

*3. Buton de cuplare.Atunci când este apăsat, sârmă, cana poate fi de linie, tremura culbutorului pentru a reseta.

*4. Magnetic butonul de reglare: reglați viteza de rotație a bobinei și reglați-l în funcție de distanța de turnare și de competență.

Metoda De Ajustare:

*1. Punct magnetic butonul de reglare la "10" mark, astfel încât bobina are mai multă rezistență.

*2. Ridicați tija de 45 de grade, și apoi ajustați "buton de Reglare" până când momeala poate fără probleme să cadă în apă, și firul ceașcă încă mai continuă să se rotească.Aceasta este singura modalitate de puteți obține corespunzătoare distanță de turnare.Vedeta de frână pot fi strânse, sau există o stare de bobinare pe forță.

Casting:

În primul rând, controlul atrage aproximativ 10 cm de la vârful tijei, apoi leagăn vârful tijei față de poziția de ora 10 îndreptat la ora 4!Aruncarea, notă punct traiectoria club sfat circulație 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10; ca cu leagăn de golf.Puteți utiliza o vigoare moderată la început, și după câteva sesiuni de practică, puteți utiliza un leagăn puternic.După ce a aruncat momeala, ochii tăi ar trebui să înceapă cu ochii pe traiectoria de momeala, 10cm-20cm inainte de momeala hit-uri de apă, utilizați degetul mare pentru a opri firul cupa.Atunci când există o încurcarea, țineți corpul principal într-o mână și comuta parte capacul în sensul acelor de ceasornic cu cealaltă mână pentru a elimina rapid bobina, scoate bobina de-a face cu încurcarea, apoi montați invers acelor de ceasornic înșurubarea capacului lateral, la rândul său și rethrow din nou.

Atenție și Supliment:

*1. Ca un incepator, numărul recomandat de firul de nylon este #3.

*2. Pentru aproape turnare, utilizați un tabel de pescuit în stil metodă de scădere a cârlig și batante din nada pentru a ajunge la punctul dorit.Pentru distanțe mai mari, pentru a regla "Magnetic butonul de reglare" în funcție de greutatea de a atrage și pentru a muta spre o mai mică forță de frânare.Găsi punctul de echilibru între încurcarea și departe de turnare, profita din plin de baitcasting reel.

*3. Când gipsul nu, nu intrați în panică, țineți corpul principal într-o mână și comuta parte capacul în sensul acelor de ceasornic cu cealaltă mână pentru a elimina rapid bobina, scoate bobina de-a face cu încurcarea, apoi montați invers acelor de ceasornic înșurubarea capacului lateral, la rândul său și rethrow din nou.

Ghid pentru incepatori:

*1. Utilizatorii prima dată în primul rând ar trebui să cravată o 15g sinker la partea din față a liniei, acest lucru vă va oferi o idee bună de coordonare între tambur și tija.Țineți sinker primit 10 cm de la vârful tijei, îndreptate drept înainte.

*2. Atunci când sunt în măsură să arunce ei bine, aflați degetul mare de control și practica de turnare pentru distanțe mai mari, atunci puteți folosi butonul de reglare pentru a elibera frâna de mână, aplica sau de a reduce presiunea la firul cupa în întregime cu degetul mare pentru a echilibra viteza inițială a firului cupa și de zbor al platinei pentru a preveni încurcarea, pentru a se asigura precisă și lung de turnare.

*3. Degetul mare joacă un rol important în sfârșitul de turnare.Cand nada este mai mare de apă de 10-20cm, utilizați degetul mare pentru a opri rotirea sârmă cupa, încet dezvolta capacitatea de a utiliza degetele în loc de butoane de reglare și magnetic de reglare.

Pachetul Include:

1 x Baitcasting Reel


  • Role De Pescuit Tip: Zbura De Pescuit Roata
  • Origine: NC(de Origine)
  • Metoda De Pescuit: Zbura De Pescuit
  • Raport De Transmisie: 6.3
  • Momeli De Tip: Fals Momeala
  • Numărul De Model: mulinete de baitcasting
  • Poziția: stream

Etichete: clește de pescuit de pescuit, shimano vanford, 6000 tambur, de peche, distributie rola, legalis 4000, jitai tambur, finanțe unelte de pescuit, fuji scaun tambur, abu baitcaster.

Ați putea dori, de asemenea