MoYu Magnetic Cub GuoGuan 2x2x2 XingHen TSM Magnet 2x2 Magic Puzzle-uri ACA Profesionale Viteza Cub de Jucărie de Învățământ Joc de Autocolante

56.38lei 89.49lei

[MoYu-GuoGuan-XingHen TSM 2x2]

Dragi prieteni,bine ati venit la magazinul nostru!

Avem o mare varietate de cuburi magice,am aprreciate consultări tale!

Dacă aveți orice întrebare ons despre prețuri și produse,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi!

Dacă vă place acest articol, vă rugăm să adăugați-l la Lista ta de dorinte ,poate că veți găsi o surpriză!

PS:Avem o mulțime de stoc,dacă aveți nevoie de en-gros,vă rugăm să contactați cu noi pentru mai multe reduceri.

Pentru a fi fani ,vă puteți bucura de mai multe reduceri!

Caietul de sarcini:

Nume: MoYu XingHen 2x2

N. În Greutate.: 62g G. Greutate.: 123g

Dimensiune: 50x50x50mm

Culoare: Stickerless versiune(Negru)

Material: Plastic

Pachet:caseta Culoare

Descrierea articol va fi plasat aici.Puteți folosi HTML dacă doriți.Tipul de font, stilul și culoarea sunt pre-definite, dar pot fi suprascrise în element descriere fereastră.Descrieri element poate fi la fel de mult cum doriti, ca template-uri va redimensiona pentru a se potrivi cu lungimea de descrieri.

Detaliile de Plată va fi introdus aici.Puteți crea o secțiune de Plată ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți Detaliile de Plată, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Detaliile de Transport maritim va fi introdus aici.Puteți crea un Transport secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici Detalii de Transport maritim, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Termenii de Vânzare vor fi introduse aici.Puteți crea un condiții de Vânzare secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu au condiții de Vânzare, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Ta Despre Noi informații vor fi introduse aici.Puteți crea o secțiunea Despre Noi, ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici o Legătură cu Noi informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Dumneavoastră Contactați-Ne informații vor fi introduse aici.Puteți crea un Contact Noi secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți nici să Ne Contactați, informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.


  • Numărul De Ordine: 2x2x2
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tip: Puzzle Cub
  • Avertizare: Evita Înghițirea
  • Intervalul De Vârstă: 12-15 Ani
  • Material: Plastic
  • Caracteristici: Magnetic
  • Numărul De Model: GG7008

Etichete: maasai magneți de frigider, fidget, 2x2 cub, cub rubik, joc magnet, magnet bile, cuburi, cub moyu, 2x2, moyu, 2x2 moyu.

Ați putea dori, de asemenea