Tip C Receptor de Prezentare de la Distanță, Doosl Wireless Presenter Laser Verde Telecomanda pentru Aer/Pro, Mac Mini, pentru Laptop cu Tip-C

126.51lei 218.12lei

Tip-c receptor

Dispozitivul este proiectat exclusiv pentru a se potrivi dvs. cele mai recente laptop-uri cu interfață de tip c, cum ar fi MacBook/Air/Pro, Mac Mini, HP EliteBook 1050/755, Dell Latitude Vestro 7000/5000 Serie, etc.

Verde Strălucitor De Lumină

Verde strălucitor de Lumină: lumina verde emise de PowerPoint clicker este de 10 ori mai strălucitoare decât lumina roșie, ușor pentru a vedea de pe orice ecranul de prezentare, cum ar fi TV,tv LCD ecran.

Display LED cu timer

Display LED cu timer și tăcut alerte cu vibrare.Păstra un ochi pe timp și de a progresa și de a oferi un ușor de vorbire.Cu ușor de citit ecran LCD, puteți verifica timpul rămas fără ca publicul să știe măcar.

Plug-and-play

USB wireless receptorul stochează în interiorul prezentator pentru ușor de împachetat și de portabilitate, Fără a instala software-ul.Doar conectați,să joace și du-te.

Compatibilitate mare

Sistem de operare: Windows 2003, XP, Windows Vista, Windows 7/8/10, Mac OS, Linux.Acceptă Google Slides,Prezi,MS Word, Excel, PPT.

Acumulator reîncărcabil

Construit în 600mAh reîncărcabil Li-polimer baterie.Taxa pentru 1,5 ore, poate fi utilizat 45 de ore.Convenabil de a folosi pentru transportul și depozitarea.

Pachet inclusiv

1* Doosl DSIT023C Prezentator 1* Cablu USB 1* Manual de Utilizare


  • Nume De Brand: doosl
  • Canal: 1
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: DSIT023C
  • Comunicare Wireless: RF
  • Utilizarea: Universal
  • Sprijin APP: Da

Etichete: document de prezentare, paleta de prezentare, ethernet thunderbolt, bluetooth unitate, adaptor mac pro, bord samsung tv, shutter, ue40d5000, hdmi macbook, control de la distanță bluetooth pentru telefon.

Ați putea dori, de asemenea