Shalou Original Universal Butonul Home pentru iPhone 7 8 Plus HomeButton Cablu Flex Reveni Tasta Meniu 1:1 3D Touch de Reparare Inlocuire

75.62lei

Shaluo Original Universal Butonul Home pentru iPhone 7 8 Plus HomeButton Cablu Flex Reveni Taste, Meniul 1:1 3D Touch de Reparare Inlocuire

Ce scump : 1. Non mecanice 2. Nu scurt conncection 3. Conexiune Bluetooth 4. 1:1 real 3D Touch 5. Univerdal pentru iPhone 7/7P/8/8P, ultra-redus de energie 6. Sprijin Accesibilitate 7. Viteza de start-up, Cum de a alege butonul home? 1 .Puteți folosi este ok, puteți alege YF 2. De bună calitate, puteți alege HX JC MB 3. Vreau hover funcție, puteți alege SHALUO Descriere: 1.De Brand nou și real 1:1 original experiență 3D touch acasă tasta înapoi pentru iPhone 7g 7p 8g 8p 2.Toate funcție este de lucru ca originalul dar Touch ID încă dezactiva A. tasta Acasă poate Reveni B. Apăsați tasta home + tasta de pornire poate lua capturi de ecran C. Dublu clic pe butonul acasă pentru a deschide fundal program D. Apăsați Lung pe tasta acasă pentru a trezi Siri E.Dar încă nu au funcția Touch ID-ul 3.Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere. 4.Recomandăm o instalare profesională.noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.Pachetul a inclus: 1 x universal acasă reveni cheie ce recomanda nevoie de: 1. Compatibil cu iPhone 7g 7p 8g 8p 2. Nu este nevoie pentru a schimba portul de încărcare cablu flex 3. Nu este nevoie să demontați placa de baza 4. Căști și alte funcții nu vor fi efectuate 5. Funcționează perfect cu ISO10 și sistemele de mai sus 6. Redus de energie de disipare,de doar 1% în 24 de ore 7. Foarte ușor pentru a instala

Contactați-ne:

Noi en-Gros de telefon mobil de reparații piese de schimb, vă Rugăm să ne contactați prin Freemindtherapy.ro messgae pentru comenzi mai mari.Multumesc .Vă rugăm să adăugați nostru magazin la Magazin preferat !Vom actualiza elemente NOI și de a oferi un discount cea mai mare parte !Vă rugăm să nu-l ratați!Multumesc!!!

Livrare :

Ne va livra bunurile atunci când ați confirmat comanda in 3 zile (cu excepția Vacanță și de week-end ).Dacă nu livrăm în termen de 3 zile ,va vom contacta cat mai repede posibil și actualizare transport de zile pentru tine , vă Mulțumesc .

Plata :

Acceptam plata prin Escrow,Western union, Moneygram și TT (Transfer Bancar)!Doar nava la Freemindtherapy.ro Adresa Numai , vă Rugăm să asigurați-vă că adresa și numele persoanei de contact în Freemindtherapy.ro sunt corecte !Pentru cumparatori rusă, vă rog lăsați-vă numele Complet , Multumesc !

Întoarce & Înlocuire :

Toate produsele sunt Verificate și Ambalate într-o bună condiction,dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre ,vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 30 zile de înlocuire sau de Restituire !

Feedback-ul :

Atunci când primiți elementul si satisface cu produsul, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 scoruri DSR.Ne va lăsa o 5 scoruri DSR feedback-ul pentru tine.În caz de orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ sau pentru a deschide un caz prin Freemindtherapy.ro.


 • Funcția 4: universal acasă butten, Telefon Mobil Flex Cabluri
 • Compatibil Marca: Apple iPhone
 • funcția 3: universal cheie acasă, universal reveni cheie
 • funcția 6: butonul home pentru iphone 7, pentru iphone 7 plus butonul home cu touch id
 • Funcția 1: Universal Butonul Home, Universal Butonul Home pentru iPhone 7
 • Certificare: CE
 • Utilizarea: Butonul Home
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: de muncă pe telefonul smartphone
 • Design: BAR
 • Funcția 2: Universal Button Acasă Cablu Flex
 • Numărul De Model: iPhone 7G 7Plus 8G 8Plus universal tasta acasă
 • funcția 7: acasă iphone 7home iphone 7
 • Compatibil Model de iPhone: IPHONE XS MAX
 • funcția 5: pentru iphone 7 butonul home pentru iphone 7 home buton touch id

Etichete: reparații acasă, 6 iphon, meniu restaurant, înlocuirea iphone 8plus, iphone 6 plus microfon, bărbați pulover, breloc sârmă, nu atingeți instrument, butonul de acasă, cablu coaxial xiaomi.

Ați putea dori, de asemenea