7 Oua Incubator Ouă de Pasăre Incubator Semi-automate Miniatură Ou Incubator de Porumbel Incubatoare de uz Casnic

81.48lei 162.96lei

Caracteristici:

1.Mini Incubatoare pentru Oua: Incubație Masina poate trapa 7 normal ouă de găină, și poate fi, de asemenea, folosit pentru rață, gâscă ouă pentru incubație.Și acest Ou Incubator se face de protecție a mediului din plastic, usor de curatat(fără rotație automată).

2.Inteligent de Control al Temperaturii: Built-in sistem de control al temperaturii, este convenabil pentru tine pentru a regla temperatura.Cele mai recente complet automat digital de ou incubator, care poate simula ecologia naturii, naturale incubație.

3.Fan Zgomot redus: Egg incubator built-in nou tip de ventilator pentru a circula aerul, si zgomotul este foarte redus, menținând o liniște de incubație mediu.

Descriere:

Cu lentilele transparente pot observa o serie de incubație procese în orice moment.Ușor pentru a vedea de incubație condiție, oferă o vizibilitate de a monitoriza procesul de incubație.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Temperatura: 20℃-40℃

Tensiune de alimentare: AC 110V / 220V AC

Frecventa: 50Hz

putere:20W

Dimensiuni: 17.5 cm x 17.5 cm x 17.5 cm

culoare:galben+transparent

tip: SUA, UE, marea BRITANIE, AU (opțional)

Ou:7

Pachetul Inclus:

1*Incubator

1*cablu

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


  • Animale De Ferma De Tip: pui
  • Origine: NC(de Origine)
  • Frecvența: 50hz
  • culoare: galben+transparent
  • Putere: 20W
  • Material: Alte
  • Tensiune: AC 110V
  • Numărul De Model: incubator

Etichete: incub, moare porumbei, ou incub, colivie de sârmă, panificatie cuptor de pâine, egg incubator, Coop de pui usa, incubator automat 10, poziția ou incubator, inkubator controller.

Ați putea dori, de asemenea