Kaisi Universal Multifunctional Magnetic Placa de Prindere Telefon PCB Circuit Placa de baza Fix de Prindere Pentru iphone Instrumente de Reparare

93.36lei 103.73lei

Kaisi Universal Multifunctional Magnetic Placa de Prindere Telefon PCB Circuit Placa de baza Fix de Prindere Pentru iphone Instrumente de Reparații prieten Drag:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru!Vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp。Multumesc!

Despre Totalitate

1:nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar!După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp!

2:puteți alege propriul mod de logistică!

Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare!

3:Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine!

4:produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare

Despre vamale:

1:După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă!Se ocupe cu probleme vamale în timp util!

2:Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore!

3 :produsele Noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.


  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Nume De Brand: BES
  • Numărul De Model: Prindere
  • Pachet: Cutie
  • Cerere: Computer Tool Kit
  • Dimensiune: 130*90MM
  • Tip: Prindere

Etichete: iphone bga magnetic, universal suport magnetic pcb, putere pcb in miniatura, iphone magneto magnetic, uniwersal pcb bord magnetic, magnetic pcb jig, levitator magnetic pcb, pcb titularul de mărire, magnetic flexibil pcb, 4 coloane magnetic pcb.

Ați putea dori, de asemenea