1000W 48V 21AH biciclete electrice baterie 48V Li-ion acumulator 48v pește de argint scuter utilizarea bateriei Samsung 35E 18650 celule 30A BMS

927.48lei 976.30lei

1000W 48V 21AH biciclete electrice baterie 48V Li-ion acumulator 48v pește de argint scuter utilizarea bateriei Samsung 35E 18650 celule 30A BMS.

Acumulator Potrivit Motor 250W putere 350W, 450W, 500W 750W 800W 1000W Potrivit reductor, Gearless motor Brushless DC motor etc Potrivit bafang motor, Tongsheng motor, Golden motor etc Biciclete Electrice Specificații Baterie: Tensiune Nominală: 48V putere Nominală: 21AH Celule: 18650 Samsung Sanyo LG Panasonic 3500MAH 3400MAH 3200MAH Celule BMS: 20-30Amp continuă 30±10Amp Curent de Încărcare maxim: 2A Taxa de Cut-off Voltage: 54.6 V de Descărcare de gestiune Cut-off Voltage: 40V de Descărcare de gestiune de Temperatură: -20 la 65°C Taxa de Temperatura: 0 la 65°C Dimensiuni: 390*110*75 MM Ciclu de viață: ≥80% din capacitate după 800 de cicluri.

Păstra în depozit - în scopul de a menține capacitatea bateriei, baterie și bateria sunt sfătuiți pentru a stoca -20~35, umiditate scăzută, și nu există gaze corozive. - bateriile sunt evitate la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată depozitare, în caz contrar va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, iar capacitatea este mai mică. - depozitarea pe termen lung va duce la o scădere în capacitatea bateriei și bateria, iar cea maximă de descărcare de gestiune de capacitate poate fi realizat după 1-3 ciclu de încărcare / descărcare este necesar. - după trei luni, bateria trebuie să fie încărcată și descărcată.Avertizare: - nu permit taxare inversă, ar trebui să fie bateriei în funcție de polaritatea de conectare corecte, nu invers. - nu permit scurt-circuit, în caz contrar aceasta va provoca daune permanente. - bateria nu poate fi utilizat în condiții extreme, cum ar fi: limita de temperatura, adâncimea de ciclu, extreme de încărcare și de descărcare de gestiune. - depozitați bateriile într-un loc răcoros, uscat, dacă un număr mare de baterii sunt stocate sau transportate. - nu direct pe baterie lipire. - dacă bateria este zgomotos, temperatură ridicată, de scurgere și alte situații anormale, vă rugăm să întrerupeți utilizarea. - nu pune în foc sau încercați să dezasamblați, bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive. - nu permit utilizarea bateriei vechi sau jumătate de bateria cu o baterie nouă, în caz contrar se va produce o descărcare de gestiune. - nu tăiați de pe coajă și scoateți acumulatorul jacheta tub. - nu permite bateriei să fie pus în apă.Notă: - bateria trebuie încărcată înainte de utilizare. - metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile tehnice ale noastre. - utilizați încărcătorul pentru a încărca. - bateria ar trebui să fie evitate în utilizarea de etanșare, ar trebui să ofere ventilarea corespunzătoare a dispozitivului, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen, în cazul unui punct de aprindere va provoca explozie. - nu încerca să-baterie de separare sau urs de extrudare și de coliziune, poate duce la baterie febra, furios, vărsat electrolit alcalin va deteriora pielea și ochii poate mânca, de asemenea, haine. - ar trebui să țină bateria departe de copil, în caz de înghițire, contactați imediat medicul.Atunci când acumulatorul nu este folosit, acesta ar trebui să fie eliminate de pe echipamente. - atunci când utilizați mai întâi de o baterie nouă sau depozitarea pe termen lung utilizarea de energie electrică înainte. - nu atingeți acumulatorul atunci când este cald, până când se răcește. - când bateria este folosit, aparatul trebuie să fie oprit atunci când energia este folosită pentru a evita supra-descărcare de gestiune. - scoate bateria, ar trebui să țineți bateria terminalului și nu poate deține linia. - după ce bateria este folosit, dacă bateria este fierbinte, acesta poate fi plasat în locul în care aerul nu este direct în locul de ventilație și nu lumina directă a soarelui.

Calitate Suntem profesional de biciclete Electrice furnizor de baterii de pe Freemindtherapy.ro, Avem proces de producție perfectă și tot felul de management științific instrumente pentru controlul calității,bateria este de brand nou și de fiecare produs cumparat de la compania noastra a fost compeletly testate înainte de livrare , astfel putem garanta calitatea.Servicii Suntem dispuși să răspundă la orice întrebări despre produsele, indiferent de Pre vânzării sau după vânzare.Ne pasa de satisfactia clientilor nostri!Dacă aveți orice întrebări,pls contactati-ne direct sau lăsați-ne un mesaj,vă vom răspunde cât mai curând posibil.Rambursare Când ai primit produsul, vă rugăm să verificați calitatea și cantitatea în timp.dacă nu există nici o problemă în 7 zile,Feedback-ul motivul pentru care se ajunge greșit la noi.vom rezolva cât mai curând ca posiable,Dacă produsele încă nu se poate lucra,va Vom trimite noi de înlocuire sau de restituire odată ce elementul este primit.Feedback-ul Feedback-ul va fi lăsat într-un timp util după feedback-ul a fost primit.Ar trebui să existe probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta pentru rezoluție.Ne străduim să facem fiecare tranzacție o experiență pozitivă și va face tot ce este posibil pentru a corecta orice problemă.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.


 • Tip de baterie: Baterie De Putere
 • Reîncărcare curent: 2(A)
 • Tensiune Standard: 48(V)
 • Aplicabile Tip: biciclete electrice,masini Electrice, masini de litiu
 • Nume De Brand: ETARIO
 • Model: H4821
 • Personalizate De Procesare: Y
 • Capacitate: 21 - 30Ah
 • Produs Certificat: CE
 • Dimensiuni: 390*75*110(mm)
 • Tensiune: 48v
 • Se potrivesc pentru motor: 1000W 750W 700W 500W 350W 250W
 • Tip: Baterie Cu Litiu
 • Capacitatea Nominală: 21000(mah)

Etichete: 36v baterie bicicleta electrica, cadru de scuter, spate baterie 48v 30ah, Baterie 48v biciclete, litiu 18650 samsung, a720 baterie, 48 v baterie, komda bicicleta baterie, 1000w 48v battery, 36v baterie scuter.

Ați putea dori, de asemenea